Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DivX, Xvid, Matroska i inne

DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 27.04.2005, 11:48   #1
pablodc
Bywalec

Data rejestracji: 10.12.2004
pablodc w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
iuVCR "unable render capture graph....."

Witam wszystkich.
Posiadam tuner tv i korzystam z programu iuVCR do zgrywania.Jest to jedana z nowszych wersji (pełna. Zwykle działa wszystko idealnie. Lecz dziś chciałem sobie coś szybko zgrać i wyskoczył mi kumunikat "unable render capture graph. Check video stream or ceodeck". Oczywiście sparwdziłem wszystko, przeinstalowałem kodeki. Żebym coś modził od wczoraj, kodeki przeinstalowywał, ale nic! Szukałem po zagranicznych forach, lecz ludzie tam chyba sami nie wiedzą o czym piszą. Wczoraj wszystko działało idealnie. Już miałem takie problemy wcześniej, przywracałem ghost'a i wszystko działało, niby mogę zrobić to i teraz ale jest on z przed miesiąca a w moim systemie zaszły pewne zmiany od tego czasu. Nic też nie dało przeinstalowanie, czyszczenie klucza rejstru z ustawieniami. Jak pisałem wcześniej nic nie zmianiałem,a wszystko działało do tej pory idalnie. Dodam że iuVCR dalej przechwytuje materiał nieskompresowany. Zwykle korzystam z microsoft mpeg 4 V3 i dźwięk PCM 44100 Khz 16 bit mono, 320x240. Pozdro
pablodc jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: