![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.04.2002
![]() |
a ja mam problem tego typu iz wszystko robie dobrze (i robilem tak kilka razy do tej pory i dzialalo teraz przestalo) otoz virtualdub-1.6.5 + subtitler-2.4 i robie to tak:
wczytuje film->filty (subtitler) wybieram sobie napisy (.ssa) ustawione mam opcje "Enable advanced rasterizer" i "Default word wrapping mode:" ustawione na 3 opcje (" {\q0} Smart word wrapping -- Automatic, with lines evenly broken" nastepnie klikam sobie ok pokazane niby ze zaladowane wiec klikam nastepny raz ok (zamknelo sie okno filtrow) i wciskam taki przycisk PLAY z literka o (3 od prawej strony) no i film zaczyna leciec w dwoch oknach gdzie w przypadku drugiego powinien byc podglad wyniku a tu dupa film idzie ale bez napisow. a wczesniej tak robilem znaczy sie kiedys i to dzialalo. macie jakies wzkazowki co moge robic zle, co mam nie ustawione niewiem czy jasno to wszystko napisalem ale mysle ze tak Z gory dzieki za pomoc |
![]() |
![]() |
|
|