![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.12.2004
![]() |
Jak zapisać quick time'a?
Witam!
Czy wie ktoś może gdzie podczas ogladania filmu w formacie Qiuck Time przez przegladarkę internetową (Opera lub IE) robi on zrzut na dysk (buforuje?) plik z tymże filmem? Przekopałem cały dysk ale nie mogałem nic znaleźć, zwykle wykorzystywałem opcje gdzie po kliknięci prawym na okno z filmem w IE pojawiało się menu z mozliwością zapisania (po uprzednim całkowitym zbuforowaniu) filmu. Lecz w tym przypadku (SW: Clone Wars na oficjalnej) nie ma tej cholernej opcji (tzn jest ale niepodświetlona)! Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów! PS. korzystam z qiuck alternativa (kiedyś działało) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Jeżeli używasz Opery to szukaj w: X: \Program Files\Opera\profile\cache4
Oczywiście u Ciebie ta ścieżka może wyglądać trochę inaczej. pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Dowolna przeglądarka.
Po wyskoczeniu okienka z filmem, podczas ładowania, klikasz lewym klawiszem myszki nad okienkiem filmu i wybierasz "Pokaż źródło strony". Tam szukasz adresu pliku z rozszerzeniem MOV, kopiujesz go w całości do schowka (razem z http, ale bez cudzysłowów) i dodajesz do ściągnięcia np. w GetRight ;PPPp Właśnie to robię ;PPPp |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|