![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Jak zrobić kopię bezpieczeństwa zabezpieczonego filmu?
Sorry za lamerskie pytanie.Prosiłbym o konkretną odpowiedź w punktach oraz przy użyciu jakich konkretnych programów się to robi.Ewentualne odpowiedzi z uśmieszkami,a także porady gdzie szukać proszę sobie darować(szukałem min.na tym forum i nie znalazłem instrukcji step by step.).Załóżmy jeszcze dwa warianty ,że sam film zajmuje,<niż 4,7GB
Wariant drugi>4,7GB.Za konkretne odpowiedzi dziękuję z góry. P>s.Pytam bo jestem nowy w temacie a nie chcę zepsuć wiele płytek. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Jak zrobić kopię bezpieczeństwa zabezpieczonego filmu?
Cytat:
![]() Jabba |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Spodziewałem się takich odpowiedzi.Jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to proszę nie wypowiadaj się !!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Bywalec
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() |
Re: Jak zrobić kopię bezpieczeństwa zabezpieczonego filmu?
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Opisałeś się tyle słów,żeby wystarczyło na krótką instrukcję.Przeglądnąłem też wszystkie twoje posty i nie znalazłem w nich żadnej wskazówki odnośnie tematu.Widzę,że na tym forum się chyba tego nie dowiem bo każdy wie ,ale trzyma dla siebie.Jeśli tych opisów- krok po kroku- jest tyle to czemu nikt nie podał chociaż jednego linka?Jak widać wszystko przewidziałem w pierwszym poście tego tematu i nie pomyliłem się.Widzę,że inni też mieli podobny problem i nie doczekali się odpowiedzi: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ighlight=zorba Ja wiem ,że opcja szukaj jest za darmo,a nie na darmo i korzystam z niej.Jednak takowego opisu nie znalazłem.Proszę nie wchodzić w polemikę z tym tematem, jeśli nikt nie napisze opisu nagrywania to proszę o nie wpisywanie niepotrzebnych nowych "nauk".Przepraszam,ale trochę się zdenerwowałem
![]()
#6 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Cytat:
No więc drogi leniuszku, jeśli tak pragniesz instrukcji to się zlituję, choć nie powinienem. Otóż nabądź za 200 zł pewien legalny program (przez Sieć, w Polsce, jest dostępny) a potem skacz do : http://www.mrbass.org/instantcopy/ . I na swoje potrzeby możesz robić co chcesz. W ten sposób Shakira się do nas nie przyczepi ![]() Jabba (z Nal Hutta) ^_^ |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
#8 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Cytat:
![]() Pozdrawiam i kłaniam się ! Jabba |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Do RobsYoda: Podziękowania. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Cytat:
Nie słucham Shakiry choc to fajnie wyglądająca babka ![]() Kultury mam wystarczająco dużo. Za to Tobie jej brak bo podziekowałeś Mistrzowi Yodzie a nie podziękowałeś mnie za jak najbardziej prawidłowy link do bardzo dobrego programu, który faktycznie możesz nabyć legalnie w Polsce (przez Internet). Sądzę ,ze nie lubisz także się rozglądać, bo zachęcałem Cię do zajrzenia do przyklejek na górze forum. A tam jedna z nich jest bardzo przydatna (o innym progsie). Pozdrawiam mimo wszystko ! Jabba the Hutt |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
No spokojnie chlopcy. Czas wyjsc na spacer.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
No dobra mogę być tym padawanem ![]() słyszałem jeszcze jak się procesowali z Napsterem,a Shakiry na oczy nie widziałem.Pozdrawiam. P.S.Chodźmy na ten spacer ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Bywalec
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() |
Cytat:
1. NADUSZASZ GUZIK POWER NA KOMPIE I CZEKASZ AZ SIE ZALADUJE SYSTEM 2. URUCHAMIASZ PRZEGLADARKE INTERNETOWA I SZUKASZ W NECIE PROGRAMU O KTORYM MOWILEM Z PODANYM POWYZEJ POSCIE: DVD X Copy XPress (DOMNIEMAM ZE WIESZ JAK ZNALEZC W NECIE TAKI PROGRAM I JAK GO NABYC LEGALNIE - http://321studios.com/) 3. PO ZAINSTALOWANIU (TRZEBA DWUKROTNIE KLIKNAC NA PLIK SETUP A NASTEPNIE NA WSZYSTKIE GUZIKI Z OPISEM NEXT) POJAWI CI SIE NA PULPICIE IKONKA O NAZWIE DVD X Copy XPress 4. KLIKASZ NA TAZE IKONKE (ROWNIEZ DWA RAZY) I WTEDY STANIE SIE RZECZ NIEBYWALA - OTWORZY CI SIE PROGRAM, ZA POMOCA KTOREGO MOZESZ SKOPIOWAC DOWOLNA PLYTKE DVD (ALE RZECZ MOZE SIE OKAZAC DOSYC TRUDNA DO ZROBIENIA BO TRZEBA SIE TERAZ WIELCE NAMECZYC - NA SZCZESCIE PISZE TOBIE TE WSKAZOWKI WIEC NIE POWINIENES MIEC PROBLEMOW) 5. NA PIERWSZEJ TABLICY ODPOWIADZASZ ZGODNIE Z ZAPYTANIEM JAKIE CI ZADA PROGRAM (JAK NIE ZNASZ ANGIELSKIEGO TO KAPLICA) 6. NASTEPNIE PO PRZECZYCZANIU UWAG OD FBI ROWNIEZ ODPOWIADASZ ZGODNIE Z WLASNYM SUMIENIEM. 7. WKLADASZ DVD, KTORA CHCESZ SKOPIOWAC DO NAPEDU DVD-ROM. W TYM CELU NADUSZASZ GUZICZEK NA TWOIM DVD OTOWRZY CI SIE TAKA TACKA, WLAZYSZ W NIA TWOJE DVD (NAPISAMI DO GORY) A NASTEPNIE ZNOWU NADUSZASZ TEN SAM GUZICZEK. 7. JAK TAKI DUZY GUZICZEK W TYM PROGRANIE Z NAPISEM START ZROBI SIE ZIELONY TO KLIKASZ NA ZAKLADCE OPTIONS I A) WYBIERASZ AUDIO LANGUAGE JAKA MA BYC SKOPIOWANA B) WYBIERSZ SUBTITLES KTORE MAJA BYC SKOPIOWANE C) TEMP PATH MOZE ZOSTAC BEZ ZMIAN 8. TERAZ KLIKASZ NA TEN GUZICZEK START I ZACZYNA SIE KOPIOWANIE sorki ale wiecej mi sie juz nie chce pisac niech ktos inny ci teraz wytlumaczy co sie robi dalej ![]() a jak bys chcial moze innych programow sprobowac to polecam jeszcze: 1. DVD X Copy - robi dokladna kopie dvd na 1 lub 2 dvdr (w zaleznosci od wielkosci zrodlowego dvd) - niestey jest rownie trudny jak ten ktory ci wlasnie opisalem, moze nawet trudniejszy ![]() 2. DVD Shrink 2.3 - jak z dwoma poprzednimi sobie nie poradziles to o tym zapomnij pozdrawiam i bez urazy
![]() |
#14 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Cytat:
Musisz zobaczyć Shakirę koniecznie - ostra panienka ![]() U mnie leje, kurcze, jak ja wyjdę na ten spacer ![]() Pozdrawiam Jabba P.S. IC 7 nie jest taki zły, jesli się pokona pewne trudności. Oczywiscie lepszy jest DVD2DVDR i CCE 2.50 ale ten progs działa długo (choc dokładnie). |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Aha dlaczego punkt siódmy jest dwa razy? I jeszcze jedno :po naduszeniu dużego zielonego guziczka wyskakuje mi komunikat:Error occured reading sectors(próbowałem na dwóch płytach}może wiesz dlaczego?Dlatego musiałem zrezygnować z tego softu.Nagrywarka Toshiba P.S.Znasz taką piosenkę:Nie udawaj Greka? ![]() Ostatnio zmieniany przez steely : 10.07.2003 o godz. 19:53 |
|
![]() |
![]() |
|
|