Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DivX, Xvid, Matroska i inne

DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.07.2003, 17:59   #12
steely
Bywalec

Data rejestracji: 07.02.2003
steely w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Jabba the Hutt napisa***322;(a)
Jesli chodzi o padawana to nie jest to nic obraźliwego. Jest to po prostu określenie "uczeń Jedi", czyli ten który pobiera nauki u Rycerza Jedi (Mistrza). Przykładem jest Anakin Skywalker. Jeśli oglądałeś film Star Wars zrozumiesz pochodzenie nicka Robs Yoda oraz Jabba the Hutt. Jesli nie ogladałeś to teraz już wiesz o co chodzi.

Nie słucham Shakiry choc to fajnie wyglądająca babka . Słucham rzeczy o których pewnie nie masz pojęcia. Natomiast widzę,ze nie siedzisz w problematyce dvd/kompresja/programy/divx/mp3 itd. Shakira jest przeciwko fanom tego typu spraw podobnie jak RIAA . Dlatego też o niej wspominam (mogłem o Metallice).

Kultury mam wystarczająco dużo. Za to Tobie jej brak bo podziekowałeś Mistrzowi Yodzie a nie podziękowałeś mnie za jak najbardziej prawidłowy link do bardzo dobrego programu, który faktycznie możesz nabyć legalnie w Polsce (przez Internet). Sądzę ,ze nie lubisz także się rozglądać, bo zachęcałem Cię do zajrzenia do przyklejek na górze forum. A tam jedna z nich jest bardzo przydatna (o innym progsie).

Pozdrawiam mimo wszystko !

Jabba the Hutt

No dobra mogę być tym padawanem Udało mi się nagrać tę cholerną płytę.Nie podziękowałem tylko dlatego,że Twoje podpowiedzi wydały mi się nazbyt oczywiste,a swoją drogą jestem bardzo ciekaw jakiej muzyczki słuchasz bo ja posiadam w swojej płytotece takie zespoły jak np.Dream Theater,Acoustic Alchemy,Steely Dan,Weather Report itp.(i może Cię to zdziwi lecz pewnie znam wykonawców,których lubisz).O RIAA
słyszałem jeszcze jak się procesowali z Napsterem,a Shakiry na oczy nie widziałem.Pozdrawiam.
P.S.Chodźmy na ten spacer )
steely jest offline  

Twoje uprawnienia: