![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2004
![]() |
Problemy z zRipowaniem DVD i plikami FLAC
Chciałem zripować swoje płytki dvd U2 na ktorych znajduje sie koncert oraz teledyski...uzywając DVDripa ( któym ripowałem inne płyty i nie bylo z nimi problemu ) wyskakuje mi jakiś błąd dotyczący odczytu dźwięku z płyty. Wydaje mi sie że to jakieś zabezpieczenie, bo za kazdym razem gdy mimo wszystko probuje ripowac dzwieku nie ma, chodziaz sama płta działą bez zarzutu...czy są jakieś programy do usuwania zabezpieczeń i jakies inne nizDVDRip ( ale równei proste w obsłudze ) programy do ripowania dvd na mpg lub avi...jestem dość zielony w tych tematach
dlatego licze na pomocMam jescze jeden problem: sciagnełem sobie niedawno torrentem U2 - RAttle and Hum ( zapis koncertu ) w dziwnym formacie flac...wszystkie utwory są własnei w takim formacie, nieiwem jak je odtworzyć, czy istnieje możliwość przekonwertowania ich na avi albo mpg
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.09.2003
![]() |
Cytat:
Przy okazji mam pytanko, jak ściągnąłeś tą płytkę? U mnie w ABC torrencie wywala komunikat: Problem connecting to tracker - <urlopen error (10061,'connection refused')> i tyle mojego. Jest na to jakiś sposób? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.09.2003
![]() |
Mój problem z zasysaniem rozwiązany, pytanie już nieaktualne.
Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
|
|