![]() |
Co jest nie tak? Ten model Denona ma jak widać problemy z niektórymi plikami divx. Musisz na drodze prób ustalić z jakimi formatami on sobie radzi, a później dodawać napisy. Rób próby, sprawdzaj właściwości avi (zarówno video, jak i audio) programem Gspot - określisz co sprawia kłopoty.
Widzę, że wyżej był też podobny problem z Denonem. Sprawdź jaki jest format audio w avi z których 'ginie' dźwięk. Napisz też w jaki sposób masz wyprowadzane audio z tego Denona. |
Najprostszym sposobem jest dokupienie do Denona Manty. Czyta wszystko:rotfl:
|
Ok sprawdzilem filmy w ktorych nie ma dzwieku sa zapisane w AC3 natomiast ten w ktorym jest MP3. Jesli chodzi o video to Xvid. Wiec od razu pytanie jak przerobic dzwiek do MP3? I drugie ponownie dlaczego przesunely sie w czasie napisy w tym filmie w ktorym jest dzwiek i jak temu zapobiec? Audio wypuszczone normalnie chinczami z audio out do telewizora, obraz komponentem.
Bugs Bunny Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Przed dodaniem napisow dzwiek jest ok.
|
No cóż, możesz spróbować jeszcze przerobić tym drugim programem, ale nie podejrzewam sukcesu. Obawiam się, że ten Denon nie jest w pełni zgodny z Divx i stąd te problemy.
|
No tak z dzwiekiem juz wiem o co chodzi musi byc w mp3 co prawda nie wiem dla czego ale wciaz mam problem z synchronizacja napisow i nie bardzo mam pomysl jak to usunac
|
Cytat:
Robiłeś próbę tym drugim programem? |
Witam,wracam do tematu.jestem już przy ostatniej czynności,wciskam mux - i wyskakuje mi jakiś błąd,ale okienko jest przez sekundę,i nie bardzo wiem w czym problem.z góry dziękuję za podpowiedź :)
Witam.piszę po raz drugi,bo dziwnym trafem post został wykasowany Przerabiam film programem opisanym przez moderatora i przy operacji mux - wyświetla mi jakiś błąd,ale jest to widoczne tylko moment Jeśli ktoś mógłby mi pomóc - z góry dziękuje |
@creasy - ale przecie***380; na priv pyta***322;e***347; o to samo i dosta***322;e***347; odpowied***378;...
|
sorki:)
fakt - dostałem odpowiedź - i sądzę że po problemie bardzo dziękuję jakby co - będę męczył dalej;) |
Witam wszystkich, mam problem a mianowicie jak jestem już w ostatnim etapie (punkt 13) i naciskam Mux to się pokazuje na "pół sekundy" okno i nic się więcej nie dzieje, filmu niema.
Może macie jakiś pomysł czym może to jest spowodowane i jak można to naprawić. Z góry dziękuje i pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42. |