![]() |
Temat wpadł od kumpla ze słyszenia chłopaki; a jeśli chodzi otego całego lektora i kogoś by interesowało to program który tłumaczy DivX life to Dual z tego co słyszałem współpracujący z Playerem (AllPlayer). Mogę sie mylic ale pise to tylko to co slyszalem od znajomego.
Cytat:
A jesli chodzi o to czasopismo Komputer Swiat to jest kompletnie do bani jesli chodzi o poziom bardziej dla wnikliwych i mozliwe ze z ostatniego numeru jest temat wyciety gdyz sam to przed chwila sprawdzalem i jest tam info o tym. Pozdrawiam |
Edwardo jesteś naszą gwiazdą na forum.
Każdy Cie wielbi i chwali :), opowiedz coś o tym...;) Ty nasz Omnibusie ;p ;) |
Cytat:
- HEIL EDWARDO! - HEIL MOJE DZIECI! ;) :P :D pozdrowienia |
Cytat:
nie wiesz co Ciapek, wciaz jeszcze nie umiem wyczuwac ironi... chyba sie obraz :P |
A jesli chodzi o to czasopismo Komputer Swiat to jest kompletnie do bani jesli chodzi o poziom bardziej dla wnikliwych i mozliwe ze z ostatniego numeru jest temat wyciety gdyz sam to przed chwila sprawdzalem i jest tam info o tym. Pozdrawiam[/QUOTE]
wiem ze jes do bani ale wpadl mi w rece ostatni numer i pierwsze skojazenie padlo na ten artykol. Pozdrawiam. || |
Cytat:
|
dokladnie ||
|
Które (CD-Action) nawet ja dzisiaj kupiłem :) Ot tak, potrzebuję dla rozluźnienia jakiejś niewymagającej leturki.
|
Cytat:
pozdrowienia |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |