![]() |
acha no spoko tylko nie wiem czemu mi nawet w srt nie działają napisy??Heh chyba bede musiał ściągać polskie filmy :D :/
|
Cytat:
http://www.divx.howto.pl/modules.php...ad4c1512577612 ale z tego co wyczytałem na necie to musisz powalczyć z softem pozdro |
Cytat:
------------>LINK<---------------- tylko że to jest dvd 3000 a ja mam 4000 ale nie widze pomiędzy nimi różnicy :) |
a co to za odtwarzacz???podaj nazwę i model, ewentulanie stronkę z jego opisem
|
No nie to dvd jest poryte jak zapisze film i te napisy przekonwertowane na srt to jak dam data cd to jest film a tych napisów nie da siee otworzyć.Nie wiem o co chodzi może ja coś źle robie??
|
oki dzięx wam bardzo :D
|
Cytat:
Dziwna sprawa nie wiem czemu byle Manty za ok 300zl mają obsługe Divx/Xvid/txt a panasonic,sony,grundig,philips itd których cena niejednokrotnie przekracza 500zl nie mają tych funkcji. pozdro |
Być może. Na pewno nie czytają Philipsy, nawet najnowsze modele
|
Cytat:
pozdro |
Program SubRip, idzie szybko a instrukcja Tutaj :spoko:
|
oki spoko dzięki ci ale jak i jakim programem zmienić ten format plików i czy to jest dużo roboty?? :glaszcze:
|
Stacjonarne odtwarzacze DVD nie odczytują plików z napisami w formacie *.txt, musisz je przekonwertować do formatu *.srt
Nie chcę Cię martwić, ale przwdopodobnie nie będziesz miał polskich "ogonków" tak że w czasie konwersji przerób wszystkie "ą" na "a" itp. Służy do tego o ile dobrze pamiętam program "Naprawiacz" |
|
napisy dvd
W moim odtwarzaczu dwd pisze że obsługuju divx xvid itp. i że obsługuje napisy, ale jak wkładam film z napism to tylko wlącza sie film a napisów nie da się załadować.O co w tym chodzi??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:33. |