![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2006
![]() |
Dvd Nagrany film
Witam allllll
i prosze o radę posiadam w kompie tylko DVD pierwszy raz toto odpaliłem i mam problem , kupiłem film na DVD-rw 11 odcinków , 3 otworzyłem w V-player i niebyło problemu ale reszta sie nieotwiera za chiny ludowe raz zawiech Crtl + alt + del monit { program nieodpowiada } , lub wyskakuje monit {INVALID FLOATING POINT OPERATION }.......płyta jest cała nagrana właściwości odcinka dziła: ogólne : lost 2x04 everybody hates hugo typ pliku avi lokalizacja E:/2x04 rozmiar 349mb nazwa ms-dos lost-2~avi niedziałajacy odcinek : ogólne : 2x05 typ pliku folder pliku lokalizacja E:/ rozmiar 349mb nazwa ms-dos 2x05 czy jest szansa na otworzenie niedziałających odcinków jesli tak to za pomoca jakiego programu : nuuu jestem zielony a nikt ze znajomych niepotrafi mi odpowiedzieć na to pytanie kombinować kombinowałem i nic z tego mi niewyszło Pozdrawiam all |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.02.2005
![]() |
Cytat:
Po pierwsze, ściągnij VLC Player, jak on ci tego nie otworzy, to raczej nic ci nie otworzy tego. PO drugie sprawdź na innych playerach, jeśli ci nie działają, to zmień kodeki na jakieś inne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|