![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.11.2003
![]() |
Odzyskiwanie filmów z uszkodzonych płyt
Witam Serdecznie
![]() Niektórzy już mają a niektórzy wkrótce będą mieć nieznośne bachory ![]() ![]() Iso Buster zrobił obraz "tao" - co to jest i czym to zamontować? Zrobiłem też plik "cue", ale w żaden sposób nie mogę zamontować tego obrazu. Próbowałem w Nero, Clone i Daemon. Idąc dalej: podczas wypakowywania Iso Buster pyta czym zastąpić uszkodzone dane w sektorach zerami czy danymi losowymi? Czy da się odzyskać film na przykład z krótką przerwą w miejscu uszkodzenia. Jeżeli ktoś z Was ma doświadczenie w tym temacie, to proszę o radę. Aha, przy ripowaniu płyty Smartem zabrakło mi cierpliwości, gdyż mielił płytkę na okrągło. Przy okazji Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.10.2003
![]() |
Ja to robię tak.Najpierw się drę.Potem badam płytę chociaż odrazu widać że nic z tego.Chowam płytę do szflady,lecę do wypożyczalni i robię sobie kopię bezpieczeństwa mojej zniszczonej płyty.Staram się nie zostawiać płyt w "zasięgu"
tych maleńkich rączek.Pozdrowienia JK. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|