![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
plik asf
Witam szukałem na forum coś o plikach asf niestety tylko 4 posty i wraz z nich nic sie nie dowiedziałem , a chodzi mi o to żeby zrobic z nich avi , sciagnełem eo video i asf tools i odpalałem te programy ale porobiły mi pliki avi których nie mogłem otworzyc , puszcenie ich przez divixfixa też nic nie dało , znowu mam nowego virtualduba i oczywiście niechodzi mi on do plików asf .
Moze ktoś mnie poratuje i wyśle tego virtualduba co chodzi w nim asf.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.05.2001
![]() |
To dziwne bo ja przez EO Video przekonwertowalem sporo asf do avi lub mpg czasami z nudow. Na poczatku mi sie ciagle wysypywal i nie moglem przekonwertowac ale wkoncu sie udalo. Popatrz dokladnie w opcjach i dobrze wybierz dekodery.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
SLAYER moż ejakies bliższe szczególy jakto skonfigurowac , i może skad wziąć kraka do wersji 1.3.0.1
|
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.05.2001
![]() |
Na poczatek powiem ze mam wersje 1.3 z crakiem oczywiscie.
Oto moje ustawienia: Output format : AVI Video : Compression MS MPEG-4 3688 V3 Output Size 320 x 240 (maintain aspect) color depth 24-bit RGB quality N/A data rate not used frame rate 25 key frame rate N/A resize quality bicubic (default) RM mode fast(default) Audio : compresion DivX WMA Audio V2 format 64 kbps,44 kHz,stereo(for audio/video) interleave 0.5 seconds resample quality enhanced(default) Dodam ze konwertowalem tak odcinki sasiadow.Wiec jakosc jest byle jaka mozna powiedziec. |
|
|
|
![]() |
|
|