![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2006
![]() |
Problem z GK.Kompresja nie startuje.
Witam!!!
Mam spory problem z Gordian Knotem. Zassałem sobie z netu 3 jego wersje: 0.28.8 ; 0.28.7 ; 0.27. W wersji 0.27 wszystko śmiga ładnie, jednak nie ma w niej możliwości jako kodeka zastosowania Xvida i właśnie dlatego próbuje z tymi 2 wersjami które go obsługują. Wcześniej używałem Auto Gordian Knot lecz czułem niedosyt z powodu braku ustawień kodeka i możliwości przycięcia filmu (robie to w GK bo przycinam sobie niepotrzebne napisy końcowe). Jeżeli jest możliwośc ustawień kodeka w AGK i przycięcia filmu to piszcie, a dam sobie spokój z GK. Mój problem polega na tym że wszystko śmiga ładnie pięknie do momentu zrobienia testu kompresji. Pojawia mi się wtedy: ***8222;Nie znaleziono pliku raportu. Nie można doda wartości kompresybilności***8221; Ten test jeszcze przeżyje ale gdy zaczynam już kompresowanie powinien odpali się VirtualDub i leciec dalej a tu Eerror: ***8221;First pass settings are not set and defaults are not present. Please set first pass settings***8221; Klikam żeby ustawic 1 pass a okno konf. wcale się nie otwiera . LOG: ![]() Przy instalacji GK brałem pełną opcję pakietu i pełne opcje AviSyntha. Opcji kompresji dokonywałem zgodnie z instrukcjami znalezionymi w necie. Proszę o pomoc. Piszcie jeżeli wiecie co może być tego przyczyną i czy w ogóle u kogoś działa to bez problemów. Jeżeli coś niejasne to piszcie. Z góry dzięki. Pozdrawiam!!! Jeżeli juz był taki post to sory ale nie znalazłem.prosze mi podać linka. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|