![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
![]()
Mam trochę tutoriali w formacie RM i kłopot z ich odtwarzaniem. Przy użyciu Real Playera (jak również Real Alternative 1.8.2.0) obraz rozsypuje się, a czasem wręcz zatrzymuje i słychać wyłącznie dźwięk. Próbowałem innych playerów np. SubEdit (po doinstalowaniu kodeków). Tu o dziwo odtwarzanie jest płynne, za to jakby pulsuje ostrość z częstotliwością ok. co 2 sekundy. Można od tego stracić wzrok
![]() Sytuacja powtarza się na 4 różnych kompach o różnych konfiguracjach, więc raczej przyczyna nie leży po stronie sprzętu. Konwersja materiału do avi usuwa opisane problemy, ale trwa koszmarnie długo (zwłaszcza, że mam tego trochę) Będę wdzięczny za konstruktywne rady! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z odtwarzaniem p***322;yt na kompie nagranych na stacjonarnej nagrywarce DVD | poczo | Napędy optyczne DVD | 4 | 09.12.2006 22:21 |
Problem z odtwarzaniem divixow (lg 4163) | mooll | Napędy optyczne DVD | 3 | 01.05.2006 14:37 |
Winfast 2000xp rm i problem z dzwiekiem na pilocie | cceber | Off topic | 3 | 08.04.2006 21:44 |
Problem z odtwarzaniem Audio w DVD | pchlewicki | Napędy optyczne CD | 3 | 10.02.2003 12:20 |
Mam problem z odtwarzaniem nagranych płyt | karp | Napędy optyczne CD | 8 | 31.01.2002 22:49 |