![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
kierownik wycieczki
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
![]()
Nie moge w zadem sposob zainstalowac pluginu do virtualduba textsub.
Przy instalacji wyrzuca mi --> error opening module "sciezka do textsub.vdf" urzadzenie podlaczone do komputra nie dziala. mam virtualduba 1.4.11 wszycho pobrane z dzialu video na cdrinfo. Postepowalem wg tego co bylo opisane w tym dziale i za kazdym razem ten blad. Z gory dzieki za pomoc Krzysiek
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A zainstalowales caly pakiet vobsub?
Jest napisane, ze w przypadku problemow z dzialaniem nalezy zainstalowac wlasnie vobsub. W ktorym momencie wyskakuje ci taki komunikat? textsub.vdf wrzucamy do katalogu plugins a vobsub.dll do katalogu glownego z virtualdub. Nie stwierdzilem na tym etapie zadnych problemow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
kierownik wycieczki
![]() |
Cytat:
Kristoff
![]() |
![]() |
#4 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Widac, ze to jakis konflikt systemowy(chyba) Postaraj znalezc jakas starsza wersje vobsuba. Probowales? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.11.2002
![]() |
Me i Win98
Mam laptopa z Win Me i desk z Win 98, cała instalacja przebiega w obu wypadkach tak samo. Istotnie, po wskazaniu katalogu VD wyskakuje błąd ale filtry są wgrywane do odpowiedniego katalogu i działają. U mnie problem zaczyna sie kiedy wpisuje do TMPG enc scieżkę dostępu do pliku wyjściowego VD. Wtedy staje dęba i mówi że ten plik nie może być otwarty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
AuxSetup>Install handler>install error
W kompie mam 2 systemy /Boot Magic/ win98 i XP.
Na win98 VD chodzi wspaniale - "robi" framservera ale TMPGEnc ładuje mi tylko Video. Natomiast w XP TMPGEnc chodzi ale w VD nie moge załadować handlera. Wyskakuje okienko "Install error" a w nim komunikat:"Couldn't create temporary file. Try again?" Jeżeli wcisne Tak to komunikat sie powtarza a jezeli Nie to ukazuje sie okienko "VirtualDub Setup" i w nim komunikat: "AVIFile framecleint install failed" Co zrobic aby handler sie wreszcie uruchomił? Pozdrawiam P.S. Nie moge także wywalić VD z XP-ka. System nie chce usunąć AuxSetup. Ostatnio zmieniany przez Jasand : 24.11.2002 o godz. 20:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
powoli!!!!
1. Pod jakim systemem to robisz? 2. czy instalujesz cału vobsub czy tylko textsub? 3. O ile pamiętam podczas instalacji vobsum miałem taki problem, że za szybko czytałem komunikaty. Instalator pyta o ścieżke do virtuldub. Czy to o o chodzi? Tu jest mój adres |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
kierownik wycieczki
![]() |
Cytat:
Pod ME instalowalem calego vobsuba jak i texsuba nic nie pomoglo, ale chyba jest to raczej pojedynczy przypadek tylko w mojej konf.
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
Ja też miałem komunikat o błędzie, ale filtr tekstowy w VD instalował się i działał poprawnie. Sprawdzałeś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
kierownik wycieczki
![]() |
Cytat:
znalazlem na to sposob zainstalowalem filtr subtittler i tym filtrem wbudowuje napisy, tylko mam problem z polskimi znakami, nie moge znalezc w sieci starszej wersjii subtittlera chyba 1.3 jak by ktos mial namiary, to dzieki, ja mam wersje 2.5 a ona nie rozpoznaje polskich znakow........... Krzysiek
![]() |
![]() |
|
|