Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DivX, Xvid, Matroska i inne

DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 22.01.2008, 14:26   #1
WODZU1972
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 03.07.2006
WODZU1972 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Program udźwiękowienia przestrzennego

Witam szukam jakiegoś programiku który będzie polskojęzyczny ewentualnie jakaś nakładka na niego do udźwiękowienia przestrzennego i aby była możliwość pogłaśniania w nim jeśli jest za cichy dźwięk oryginalny.Robię coś takiego w najnowszym NERO w podprogramiku Nero Vision i owszem z dźwięku 2:0 przerabia na 5:1 i nawet ładnie to słychać niemogę nic zarzucić na kinie domowym ale jak jest oryginalny dźwięk cicho tu pojawia się problem niemożna nic zrobić niema możliwości pogłośnienia dźwięku.Proszę o jakiś programik ale w języku ojczystym a dlatego gdyż zapewne się domyślacie niekażdy perfekcyjnie zna j.angielski pozatym duuużo montuję sobie właśnie walk z różnych filmów akcji lub karate i chciałbym ten dźwięk polepszyć oczywiście montaż jest tylko i wyłącznie z płyt dvd niemamy tu co wspominać o vhs chociaż ostatnio zakupiłem kilka starszych pozycji na dvd filmów akcji i aż płakać się chce z kopią dosłownie jakby się z vhs na stacjonarną nagrywarkę dvd nagrało poprostu koszmar.Może ktoś zna jakieś również programy do polepszenia jakości obrazu choć tu muszę przyznać będzie problem boto wyższa technika i niezaspecjalnie mógłbym dać sobie radę z tym no ale jeśli ktoś mnie poprowadzi i da lekcję co i jak (zaco będę ogromnie wdzięczny) może i się uda choć niewiadomo jeszcze czy sprzęt będzie w stanie to wszystko zrobić dlatego podaję odrazu parametry i proszę niepomyśleć że się chwalę itp.nic z tych żeczy mam zasady każdy ma to naco go stać jeden lubi to drugi tamto jasne jak słońce.Mnie akurat gierki nie rajcują a montażem się od 15 lat zajmuję to moje hobby więc proszę o radę i podaję parametry swojego kompa czy poprostu ma to sens czy nie oto one:pł.główna to GA-M57SLI-S4 firmy GIGABYTE , procek AMD Athlon 5400+ Dual-Core , ram 4 razy po 1024MB firmy GEIL 800Mhz (pracują w Dual-Channel) , karta grafiki to GeForce 8800 Ultra , dyski twarde to 250GB i 200GB 16 kesz sata 2 firmy CAVIAR , karta dźwiękowa Audigy 2000 firmy Creative , zasilacz CHIEFTEC 450 WAT pozdrawiam i liczę na WASZĄ pomoc!!!!!
WODZU1972 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: