Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DivX, Xvid, Matroska i inne

DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 15.01.2006, 17:32   #1
grzesta
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.03.2003
grzesta w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
rmvb -> divx

Witam!czy jest jakiś program który przerobi mi z rmvb na divixa kilka filmów naraz,.chcialbym zostawić kompa na noc a nie zamierzam wstawać co 1,5h żeby zmienić film do przerobienia.z góry dzieki za odp.pozdrawiam
grzesta jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.02.2006, 11:30   #2
wojstar
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.02.2005
wojstar w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez grzesta
Witam!czy jest jakiś program który przerobi mi z rmvb na divixa kilka filmów naraz,.chcialbym zostawić kompa na noc a nie zamierzam wstawać co 1,5h żeby zmienić film do przerobienia.z góry dzieki za odp.pozdrawiam

cześć. mam pytanko. jakim programem przerabiasz pojedynczo filmy?
wojstar jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.02.2006, 21:35   #3
grzesta
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.03.2003
grzesta w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak do tej pory przerabiałem WinAVIVideoConverter ale jak przeinstalowałem system to wyskakuje mi taki komunikat OutDir Cannot Include_ i co to jest nie wiem
grzesta jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2006, 10:44   #4
T-rex1
Samotny jeździec

Data rejestracji: 08.07.2003
T-rex1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez grzesta
Myśle, że z powodzeniem możesz skorzystać z VirtualDubMod.
Tu masz opis jak to zrobić z jednym filmem http://www.divx.howto.pl/index.php?m...page&pageid=90, ale zapisując kolejne projekty w VirtualDubMod możesz zrobić to z kilkoma filmami.
Stary 16.02.2007, 17:37   #5
ludapa
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.02.2007
ludapa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam mam problem mianowicie tego typu przerobi***322;em rmvb na divx wszystko ***322;adnie pieknie tylko strata na jakosci obrazu, u***380;y***322;em programu EO Video czy da sie cos z tym zrobic prosze o rade.
ludapa jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2007, 19:09   #6
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie rozumiem... My***347;la***322;e***347;, ***380;e b***281;dzie lepiej?
Ka***380;da rekompresja powoduje utrat***281; jako***347;ci...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: