![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2005
![]() |
brak synchronizacji audio video - czerwona płyta/Sony/
mam taki problem korzystam z AutoGK i Gordian Knot i przy czerwonych płytach DVd przy zgrywaniu na avi dzwięk niepasuje do wideo,ten problem jest tylko przy czerwonych płytach firmy sony,prze konwersji na avi zwykłych płyt niema takiego problemu.co zrobić z tym problemem
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
By***322;o, wpisz w szukajk***281; czerwone sony (albo jako***347; tak) i ciesz si***281; z wynik***243;w.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2005
![]() |
korzysta***322;em z funkji szukaj.znalaz***322;em kilka temat***243;w ale konkretnej odp nieznalaz***322;em.opisywane s***261; tylko przypadni jak zgra***263; film na dysk,ja takiego problemu niemam bo korzystam z any dvd 5.6.3.1 ale przy przerabianiu filmu na avi programem AutoGK g***322;os niezgadza si***281; z filmem.mo***380;e kto***347; mi pomo***380;e lub nakieruje gdzie szuka***263; odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Proponuję najpierw na twardziela zgrać film programem DVDFabDecrypter a dopiero potem przerabiać na divx, xvid. U mnie tylko ten program dobrze zgrał cały film produkcji Sony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|