![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.10.2010
![]() |
Strumieniowanie wideo
Może nie za bardzo na temat, ale nigdzie indziej mi nie pomogli.
Obecnie korzystam z programu VLC Player do strumieniowania obrazu z kamerki usb na serwer HTTP. Wszystko chodzi bardzo ładnie, ale brakuje mi w nim jednej ważnej funkcji - nie można włączyć strumieniowania wraz ze startem systemu. Za każdym razem muszę ustawiać kilka opcji. Próbowałem programów do makr, ale są bardzo nieprecyzyjne i nigdy się nie udało. Próbowałem też kilku innych darmowych programów do strumieniowania, ale albo też nie mają takiej funkcji, albo nie umiałem jej odnaleźć. Czy mógłby ktoś mi polecić jakiś prosty (najlepiej darmowy) program, w którym byłaby taka możliwość? A może wystarczy pogrzebać coś w VLC? Proszę o pomoc. Kamerka chodzi na Windows XP. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Po nagraniu, wideo jest odtwarzane na TV lecz na PC 'niewidoczne' | t-mac15 | DVD-Video | 2 | 01.10.2009 22:08 |
DVDMAESTRO problem z plikami wideo. | ZIDU | DVD-Video | 0 | 05.09.2005 04:46 |
Zmiana rozdzielczości pliku wideo | gin72 | DVD-Video | 4 | 09.04.2005 20:02 |
Jak połączyć wideo i audio | Slawo-gs | DVD-Video | 0 | 02.02.2005 14:00 |
[JOB] Strumieniowanie wideo. POMOC, kto się na tym zna? | CIAPEK | Off topic | 1 | 09.07.2004 14:03 |