![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.09.2008
![]() |
subresync - pomocy!
Witam, chcę stworzyć fajne napisy w formacie .ssa do filmu. Znakazłem aplikację subresync będąca częścią programu Vobsub. Podoba mi się jej nieskomplikowany wygląd, niestety jednak mam pewne problemy. Czy jest ktos kto posługiwał się tym programikiem?
Jestem ciekaw jak: 1. zmienić wygląd każdej linijki z osobna, kiedy zaznaczam pojedynczy wiersz i zmieniam mu kolor, zmianie ulegaja wszystkie napisy. 2. jak zrobić zeby na ekranie wyświetlaly się napisy z jedego, aktualnego wiersza. narazie mam tak, że jak gdy klikam na odpowiedni wiersz wyswietla sie także wiersz poprzedni... z góry dziekuje za pomoc, moze ktos zna odpowiedzi na trapiace mnie pytania... ![]() ewentualnie jesli nikt nie orientuje sie jak to jest z tym programem, moze polecicie mi jakis podobny z intuicyjnym interfejsem? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czym zgrać film z kamery cyfrowej/gdzie szukać pomocy???? | puzel | DVD-Video | 7 | 14.08.2005 13:41 |
Pomocy!! Pomocy!! Pomocy!! | Hornet_ | DVD-Video | 2 | 05.08.2005 14:53 |
Roxio EMC 7 Pomocy | SEBA1609 | Napędy optyczne DVD | 8 | 19.05.2004 03:02 |
kochani pomocy jak najszybciej wkleic plik txt do pliku dvx na stale pomocy | dziamblik | Napędy optyczne DVD | 3 | 03.03.2004 18:24 |
Pomocy, pomocy | Ptasi | Napędy optyczne CD | 0 | 08.11.2002 22:19 |