![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 10.12.2004
![]() |
iuVCR "unable render capture graph....."
Witam wszystkich.
Posiadam tuner tv i korzystam z programu iuVCR do zgrywania.Jest to jedana z nowszych wersji (pełna . Zwykle działa wszystko idealnie. Lecz dziś chciałem sobie coś szybko zgrać i wyskoczył mi kumunikat "unable render capture graph. Check video stream or ceodeck". Oczywiście sparwdziłem wszystko, przeinstalowałem kodeki. Żebym coś modził od wczoraj, kodeki przeinstalowywał, ale nic! Szukałem po zagranicznych forach, lecz ludzie tam chyba sami nie wiedzą o czym piszą. Wczoraj wszystko działało idealnie. Już miałem takie problemy wcześniej, przywracałem ghost'a i wszystko działało, niby mogę zrobić to i teraz ale jest on z przed miesiąca a w moim systemie zaszły pewne zmiany od tego czasu . Nic też nie dało przeinstalowanie, czyszczenie klucza rejstru z ustawieniami. Jak pisałem wcześniej nic nie zmianiałem,a wszystko działało do tej pory idalnie. Dodam że iuVCR dalej przechwytuje materiał nieskompresowany. Zwykle korzystam z microsoft mpeg 4 V3 i dźwięk PCM 44100 Khz 16 bit mono, 320x240. Pozdro
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|