Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
25.02.2006, 19:15 | #1 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.12.2004
|
Wstawianie zdjęć do filmu
Mam takie pytanie. Mam zdjęcia z wczasów i chciałbym wstawić je do mojego filmu .
w taki sposób , że kiedy film się rozpocznie i ma pojawić się klatka ze zdjęciem ----- słychać odgłos aparatu - otwiera się migawka i pojawia się moje zdjęcie. Prawdopodobnie nazywa się to efekt. Bardzo bym was koledzy prosił aby ktoś poświęcił chwilę i odpisał mi jak to się robi . Pozdrawiam wszystkich. |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
04.03.2006, 23:33 | #2 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
|
Witaj Marku Takie rzeczy zrobisz w Pinnaclu którego używasz między jedną częścią filmu DV/AVI a drugą dodajesz zdjęcia, a dźwięk (pstryk) dodajesz na lini czasowej na początku zdjęcia dodanego do projektu.
|
04.04.2006, 10:55 | #3 |
gildia.pl
Data rejestracji: 04.04.2006
|
Takie cos zrobisz tez w darmowym Windows Media Makerze
Wstawiasz fotke do kolekcji (Importuj do kolekcji) a nastepnie umieszczasz na osi video. Mozesz ustawic czas trwania fotki itp., dokladnie tak jak bys edytowal film Najwiekszy problem jest taki, ze gotowy film mozna zapisac tylko w WMV lub aviku o jakosci DV. Ale zawsze mozna wybrac najlepsza jakosc WMV a potem sobie np. divixem skonwertowac wedle uznania. |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|