![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.04.2011
![]() |
Hmm, przyznam że nie wiem co to za odtwarzacz. Nie ja go kupowałem, dostałem go bez instrukcji, z drugiej ręki od znajomego, który kupował sobie nowy, jakieś 6-7 lat temu. Hmm, zdaje się że dał w jakimś markecie tylko 300 zł za niego. Też już zmieniałem odtwarzacze, ale tego wciąż używam, bo w tajemniczy sposób odtwarza więcej formatów. Z tym RMVB też byłem trochę zdziwiony, bo wyraźnie w menu odtwarzacza, można było się dowiedzieć, że czyta plik jako ten konkretny format. Chociaż wcześniej przestałem się dziwić że ma takie tajemnicze cuda. Zakładam że nie ma na to racjonalnego wytłumaczenia i tak mi dopomóż Boziu.
Hmm, mógłbyś mi powiedzieć coś więcej o Recede? Moja znajomość Nero, jest taka sobie. Od lat jedyne co używam to NeroStartSmart ![]() Po prostu moja profesja i zainteresowania rozmijają się ze znajomością elektroniki czy związanego z nią software'u. Ostatnio zmieniany przez Shirokuma : 08.04.2011 o godz. 08:19 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
wypalanie odtwarzacz pal dvd |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
nagrywanie plikow mpeg i avi na plyte | klysek | Napędy optyczne CD | 1 | 11.02.2003 16:11 |
Wyciąganie dzwięku z plików AVI | MacGyver | DivX, Xvid, Matroska i inne | 4 | 01.01.2003 15:18 |
łaczenie plikow mpg, avi | makgajwer | Off topic | 1 | 03.07.2002 08:34 |
Odtwarzanie plików z rozszerzeniem dat lub zamiana ich na inny format np. avi | ziut22 | DivX, Xvid, Matroska i inne | 1 | 27.06.2002 10:12 |
Laczenie plikow avi | garfield | Napędy optyczne CD | 2 | 17.01.2001 01:59 |