![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
chodzi mi o step by step wszystko co mam właczyc,zaznaczyc napisac pokolei tak jak TY byś to robił(bez skojarzen).Na karzdej stronie jest cos innego wiec zgłupiałem maxymalnie .Wiec poprosze o program pierwszy i co w nim trzeba zrobic program drugi itp.Z góry odrazu dziekuje .UCZEN LAIK ALE PILNY, W DEPRESJI.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 10.11.2002
![]() |
to proste
Znajdż w sieci program DVDx. Po zainstalowaniu dostępna jest off-line instrukcja w HTML z obrazkami jak dla blondynki. Na moim 650 MHz film robi się 10-12 godzin. Ale ja robie na mpg nie na avi. Instrukcja , o której wspomniełem jest po angielsku, jeśli jest niezrozumiała w sieci są instrukcje po polsku. Dokładny opis programu jest w PC World Computer nr 3/2002. Jeśli chcesz mogę go zeskanować i Ci przesłać. Są jeszcze inne programy np. DVD2VCD ale ja ich nie znam. Jeśli zciągniesz DVDx i będziesz miał problem możesz napisać, pomogę lub prześlę artykuł z PCWC. Tu jest mój adres
|
|
|
|
![]() |
|
|