![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.06.2003
![]() |
![]()
Jestem zainteresowany zakupem stacjonarnego odtwarzacza DVD z mpeg-4.
Jest taki na pewno PHILIPS DVD737, ale za to co on oferuje poza DivXem to jest słaby i drogawy. Czy zna ktoś inne firmy, które zajmują się czymś takim? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
A co chcesz od takiego odtwarzacza
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowy KiSS, jesli masz 1500 zl na stanie :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Jest jeszcze LiteON i przerobiony XBOX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Popieram Rickiego - XBOX + EvoX 2.6 + wymiana napedu na model PC = ~1000 zl. Dostajesz gry, filmy we wszystkich formatach (w tym DVD, XviD, DivX, 3viX, WMV) z napisami MDVD i TMP, a takze odtwarzacz MP3 i WMA, przegladarke zdjec JPG, emulatory automatow, starych komputerow i innych konsol. NAJLEPSZA KONSOLA NA RYNKU - BRAC HURTEM !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.06.2003
![]() |
Yamada DVX 6000 to całkiem fajna rzecz, ale mam płacić za każdą aktualizację softu, no i nie jest wcale tani bo 750zł. To przy Philipsie za 800zł gdzie soft jest free na necie wypada średnio.
Liczyłem na to, że potwierdzicie plotki o Yamaha czy Jamo, ale dzięki za wszystko. Zacząłem się zastanawiać na Xboxem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
zwykly komp na plycie miniat w obudowie od epii (albo innej jakiejs ladnej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Gdzie jest sens wywalać "kafla", jak za tyle można mieć XBOX'a z gwarancją, możliwośćią grania w najnowsze gry słuchania muzy, oglądania filmów z DVD i Divx. No i co najważniejsze ma złącze spdif, przez które można wysłać sygnał DD lub DTS na zewnętrzny wzmacniacz i cieszyć się extra efektami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Ja rowniez polecam xboxa
kupilem jakis miesiac temu ze wzgledu na mozliwosci odtwarzania praktycznie wszystkiego co istnieje rozwiazalo mi to problem dostepu do kompa ktory praktycznie non stop mam zajety a czasem chcialem cos obejrzec praktycznie wszystkie najnowsze gry wychodza na to pudlo, z polaczeniem z kompem zadnych problemow nie ma divxy dzialaja bez zgrzytow jedyny mankament to halas jaki wydaje twardy dysk ale problem znika po wymianie na wiekszego samsunga 5400 obr/min lub jakikolwiek inny cichszy przed kupnem nalezy zwrocic uwage na naped, montowane sa: philips, thomson i samsung ten ostatni czyta wszystko co sie mu wlozy, z reszta jest roznie na allegro mozna kupic bez problemu z samsungiem wychodzi o stowke drozej ale warto bo przakladka z pceta wyglada tragicznie jesli przerobiony to modchipem (mozliwosc pozniejszej gry przez xbox live, bo po zmodowaniu orginalnego biosu niestety nie mozna juz zagrac po sieci Jak ktos napisal juz wczesniej jest to najlepsza oferta jesli chodzi o elektroniczna rozrywke na rynku W razie checi wymiany doswiadczen i nie tylko piszcie osiriuso@poczta.onet.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|