![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
zabezpieczenia
czy jesli nie znam zabezpieczenia to czy po zaznaczeniu wszystkich opcji omijania w clone cd zostanie ono ominiete?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To sprobuj je poznac uzywajac np clony xl lub scauta albo innych tego typu. Gdyby pozna bylo po prostu bezmyslnie pozaznaczac wsio w clonie to czyz nie byloby lepiej gdyby byly one programowo wlaczone na stale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Zabezpieczenie nigdy nie zostanie ominięte, najwyżej skopiowane.
Te opcje powinny być włączone aby skopiować każdą płytę (posiadając odpowiedni sprzęt): zapis w DAO-RAW odczyt & zapis sub dane+audio nie naprawiaj sub regeneracja sektorów danych odczyt tylko 1 sesji kalibracja mocy lasera odczyt CD-TEXT system ochrony zapisu Reszta opcji wyłączona albo domyślnie. Ale gdy Ci się bardzo śpieszy, to zaznacz jeszcze "inteligentny skaner..." i "szybkie omijanie..." Clony xxl SUXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!
![]() |
#4 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiP - czy zostawiles cos niewlaczone? Bo juz sie pogubilem hehe
![]() PS a dlaczego kazesz mu czytac tylko pierwsza sesje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ZIP - blad
odczyt tylko pierwszej sesji jest potrzebny TYLKO do key2audio i innych zabezp audio! po co kalibracja lasera ![]() cos co nigdy nie powinno byc zaznaczone to 'nie naprawiaj danych subkanalowch' - to jest do PSXa! a tak swoja droga - przegralem ladne kilkaset plyt (zabezpieczonych) i nie uzylem clony ANI RAZU - i jakos wszystkie dzialaja...
![]() |
![]() |
#6 | |
Wyjadacz
![]() |
Cytat:
![]() PS: co do pierwszej sesji to przecież tu chodzi o CD-Audio (zabezpieczenie Key2Audio... nie słyszałeś?!) CLONY SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXX
![]() |
![]() |
#7 | |
Wyjadacz
![]() |
Cytat:
W skrócie: większość opcji zaznaczonych przeze mnie jest zbędna dla niektórych typów zabezpieczeń, to ma być uniwersalne, nie wydajne.
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zrzucanie subkanalow - owszem NIGDY nie zaszkodzi choc troche potrwa
'naprawianie' ich to juz zupelnie inna bajka - plyta z opcja nie zaznaczona nie odtworzy sie PSXie a z zaznaczona w PeCecie... (jest to jedyna opcja z ktora trzeba uwazac) kalibracja - wszystkie nowe nagrywarki i tak ja robia - po co 2 razy?
![]() |
![]() |
|
|