![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2002
![]() |
Nero pod win2000nt- jak to zrobic dla wszystkich?
wiec juz wypisuje problem
konkretnie na 1 kompie jest kilku użytkownikow , wszyscy maja udostepniona nagrywarke , ale tylko grupa administratorzy moze na niej nagrywac bo nero sie buntuje, ze musze ja udostepnic, i nawet wskazuje ze to bedzie pod : files -> preferences -> security. tyle ze tam nie ma tej opcji a wersja jest najnowsza z ich strony, wiec co wy na to bo mnie uzytkownicy skill'uja, dzieki za pomocna odpowiedz.. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
kurde, nie uzywam Nero ale sprobuje pomoc
musisz jeszcze raz zainstalowac program do wypalania podczas setapu powinienes byc zapytany czy chcesz go dla siebie czy dla wszystkiech userow (oczywiscie instalacja z poziomu administratora) najlepiej gdy instalator to .msi (majkrosoft instaler) WinOnCD jest jako .msi i mozna go udostepnic reszcie (klikajac odpowiednio podczas instalacji), z Nero nie wiem jak jest(tzn nie wiem jak wyglada instalacja bo go w zyciu nie uzywalem) dzieje sie tak dlatego, ze kazdy z tych programow pracuje w danych foldera itd. a kazy user na w2000 ma je inne (nawet temp'y ustala sie osobno) |
|
|
|
|
#3 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nie ma takiej mozliwosci w nero.
Chyba , ze zrobili to w najnowszej wersji( aktualnie mam 5.5.7.2). Ale bylo wczesniej omawiane jak to zrobic, aby wszyscy uzytkownicy mogli korzystac, a nie tylko administratorzy. Poszukaj we wczesniejszych postach. |
|
|
|
|
#4 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
heh najnowsza tez nic nowego nie wnosi
w ahead uwazaja ze tylko administrator ma prawo wypalac plytki wiec koniec z uzytkownikami albo koniec z nagrywaniem
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2002
![]() |
Dzieki wszystkim za pomoc ,a odpowiedż w post'cie:
1. Udostepnianie nagrywarki uzytkownikom pod XP = Problem z Date: 24-01-2002 on 09:20 jeszcze raz tnx - cdrinfo tha best |
|
|
![]() |
|
|