![]() |
Szczerza mowiac to nie wiem czym mozna to skutecznie nagrac bo mi to nie bylo potrzebne. Dla mnie to gra nie warta swieczki.
|
dajcie sobie spokuj z takim paleniem - potem na plycie wystarczy malenka rysa i plyta nadaje sie najwyzej jako podstawka pod kufel :) wszystkie progsy sa na plytach max 700, filmy mozna pociac chocby vdubem, inne zeczy podzielic na dwie plyty - jak ktos potrzebuje wiecej miejsca to sa plyty 800 i 870
po co sie napalac na jakos technologie ktora moze uniemozliwic odczyt danych? to tylko ciekawostka jak dla mnie... |
Cytat:
|
jest taki program mode2coś tam tylko jak go w praktyce użyć
mysle o wypalaniu mp3 na wieze zawsze to 100mb a rysa na mp3 przez wierze zostanie poprostu pominieta i stream dalej bedzie odtwarzany |
Cytat:
Tu WIEZA! Zapomnij - rysa to strata calej plyty i zadna ani wiara ani wieza ci nie pomoze:D |
Cytat:
|
mam plyte w mode1 z konkretną ryśą i uszkodone śą trzy pliki mp3
odtwarzanie wygłąda tak że w tych plikach odtważanie trwa do uszkodzenia sekundowa przerwa kilka razy i dalej odzczytuje utwór pozostale pliki bez problemu |
aha próbowalem na sprzecie który mam czyliu sony mhc rg 220 i samsung mcd sf75(discman) objawy te same nawet w instrukcji o tym pisze ze uskodzone próbki bedą po prostu pomijane
|
***8226; Je¿eli plik muzyczny jest uszkodzony i konkretny fragment nie mo¿e
byæ odczytywany, tylko ten fragment bêdzie pominiêty. Je¿eli odczytywanie tego pliku dalej bêdzie niemo¿liwe, odtwarzacz pominie go i przejdzie do nastêpnego pliku. obslugiwane formaty CD-ROM Mode 1, Mode 2 Fom 1 to z instrukcji samsunga i z praktyki tyle ze z mode 2 nie próbowalem |
sory za skladnie kopiuj wklej;)
|
Nie stac was na płytki 700 mb, że się męczycie z 650-tkami? :D
Moim zdaniem takie męczarnie nie mają sensu. I po co? Żeby przeprowadzić doświadczenie, które może uszkodzić nasz sprzęt? |
Cytat:
|
Cytat:
jest opis na stronie glownej - chcecie sie bawic - to go przeczytajcie - pewnie ochota wam wtedy przejdzie, jak mi przeszla jak ten artykul przeczytalem jakis czas temu :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:23. |