![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.01.2005
![]() |
![]()
Mam pewien problem, otóż nagrałem wcześniej jedną płytkę audio - zrobiłem to w nero (po prostu wziąłem drag&drop z empetrójek do listy) i płytka się nagrała, ale był pewien problem: po włożeniu do odtwarzacza, piosenki się haczyły
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2003
![]() |
Grzeniu ma racje. Markowe plytki (TDK, VERBATIM- najlepiej od MCC albo TY), predkosc z przedzialu 8x-16x, wypalenie w trybie DAO, zamkniecie sesji. To MUSI, dac rezultat
![]()
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.01.2005
![]() |
Sorry za odświeżanie tematu, ale wcześniej jakoś nie było nawet okazji wypróbować Waszych porad w praktyce. Niestety - problem jest nadal. Najpierw nagrałem płytę z prędkością 16x - niektóre piosenki strasznie się zacinały, a niektóre wcale (mimo wszystko, pliki MP3 są dobre - bez tych zacięć, co na płycie)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2003
![]() |
Mialy byc DOBRE plytki, a nie Esperanza. Wyprobuj np Verba od MCC albo TY. Wypal go x16 i sprawdz. Potem bedziemy sie dalej martwic
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.05.2005
![]() |
Mam Nero 6.6.0.15 i ten sam problem - jego rozwiązaniem jest wcześniejsze przekonwertowanie plików mp3 na wav. Myślę, że (przynajmniej w moim przypadku) powodem tego problemu jest niewyrabianie się sprzętu.
Pozdrawiam. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|