![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Jaka low price nagrywka?
Czesc,
mam takie pytanko, nosze sie z zamiarem zakupu nagrywki. Ale niestety jako ze finanse ograniczone, to licze na cos w okolicach 400 zlociszy. Najbardziej pasowaloby mi tu LG x16 ale moze ktos zna cos lepszego w podobnej cenie? (Tak zeby smigalo ze wszystkimi zabezpieczeniami ![]() ![]() Bede dzwieczny za wszelkie sugestie. |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
No coż jesli mam Ci doradzic to lepiej zebys troszk\e poczekal i dozbieral te 100zl i kupil cos sobie np TEACA za 500 zl niz kupowal tanszy sprzet- porównywanie TEAC z LG to jest jak porownywac w sprawie wiez Sony z Onkyo....Sam rozumiesz- nie mowie ze to sa zle nagrywary, ale chyba jednak warto odczekac i kupic LEPSZY (wcale nie mowie szybszy) sprzet.
Ale jeze musisz ja miec teraz i za 400 zl to chyba LG.... ale nie wiem |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
LG... looknij do archiwum - juz duzo osob o niej pisalo w tym ja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.01.2002
![]() |
Witam polecam Liton-a sprzet sprawuje sie rewelacyjnie na dodatek producent za kilka dni bedzie udzielac na nia 2-letniej gwarancji!!!. Jedyne mankament tej nagywarki to dosc duzy pobor mocy do wypalania ten sprzet powinno sie lepiej naywac spawarka a nie wypalarka :-) pozdr.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Wielu ma chyba ten sam problem....malo kasy, duze wymagania....normalka.
Ja juz od miesiaca ryje i nadal nie wiem co kupic. Mam 4 kandydatow: lg-8160b samsung-216b teac-w524e liteon-24102b Pierwsze dwa to ze wzgledu na cene, dwa pozostale ze wzgledu na jakosc. Osobiscie, stwierdzam,ze jak juz wywalic kase to najlepiej na cos porzadnego (choc roznie bywa nawet z tymi dobrymi)....popieram lite-on...jak sie rozwali na gwarancji, to spoko, a potem to to mam nadzieje, ze to dobry sprzet.....no i poza tym maja doc 2 lata gwarancji, wiec lece do sklepu w najblizszym czasie. |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Pomysl z LG dobry, ale za ta cene to ja mam 24X LG (ok 400). A powiem ze bylaby lepsza bo i predkosc wyzsza i buforek, szkoda tylko ze nie nagrywa z predkoscia 4X. LG to najlepszy wybor nie tylko wsrod taniego sprzetu. Wystarczy zajrzec do branzowej prasy. LG zawsze w ogolnej klasyfikacji jest wysoko. polecam
#7 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
wystarczy poczytać stare posty i porównac ilość postów typu "lg maszyna do zabijania" a ile jest mam kłopot z liteon.
1.sam używam ponad rok, wypalam dużo (jest super) 2.długa gwarancja (2 lata) 3.stosunkowo niewygórowana cena a ci którzy się z nią nigdy nie zetkneli niemają najlepszego zdania o niej bo:"nieznana firma ","nikt tego nie używa" itd. itp. osobiście polecam |
![]() |
![]() |
#8 |
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
Ja bym zaatakowal lite-on i chyba zaatakuje na probe:!!!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Popieram kolegow. Bierz LITEON'a. Jak ma 2 lata gwarancji, to i tak padnie w tym czasi i po klopocie. Innymi slowy.....jak chcesz katowac, to tylko LITEON'a...;D
|
![]() |
#10 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
a poczytaj sobie o programach do rozwalania zabezpieczeń co twierdzą autorzy jednego z programów na temat liteona, liteon rulez
http://cdrinfo.pl/software/strona.php3?page=Utils-Zab.-Usuwanie |
![]() |
![]() |
|
|