![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nagrywarkę Teac CD-W58E chciałem zmienić firmware na nowszy,ale nigdzie niemogę go znaleźć.Szukałem na wszystkich stronach i nic.Powiedzcie gdzie mogę go znaleźć?Jest mi potrzebny gdyż nie wiem czemu nie mogę nagradć płyty np 705 MB.Sprawdzałem w nero i pisze że nagrywarka obsługuje overburning a gdy chcę nagrać płytę np.706 MB to wyskakuje komunikat "Could perfofm start at disc at once".Nie wiem czego to wina.Muszę dodać że komputer z nagrywarką był kupowany a USA ,jest to HP pavilion 7855.(może producent komputera zablokował taką możliwosć?)
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odbiło Ci
![]()
#3 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quatro sie na usta cisnie jak widze takiego "oryginala"
nie chce mi sie przesuwac okienka |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
6
a dałeś czas dłuższy niż wyskakuje Ci podczas nagrywania (dłuższy niż Ci pokazuje że jest do nagrania) oczywiście wył start multisession.. i zamknij płytę.. p.s. nie wydaje mi sie ze trzeba zmieniać od razu bios skoro program wykrywa ze obsługa overburningu jest włączona pozdro 6 |
![]() |
![]() |
#5 |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Co do topicu - przesadziles.
A co do postu, problem chyba w niewlaczonym dao albo w zlym ustawieniu overburningu, ale jestem niemalze pewnie ze nie jest to wina nagry (na 99,9999999999%) |
![]() |
![]() |
|
|