![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 19.01.2004
![]() |
Nagrywanie pakietowe
Hi!
Czy istnieje jakieś freeware'owe oprogramowanie do nagrywania pakietowego - integrujące się z systemem? Pozdr. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak - ponoc longhorn final ma miec zimplementowana obsluge mrw
![]() niestety nie znam zadnego progsa free krory by to realizowal, najtaniej byloby kupic nero - wtedy masz incd jesli masz ktorys z progsow roxio (winoncd lub easy kremator) to mozesz zainstalowac directcd, jest jeszcze pocketcd wg mnie najlepszy jest directcd - ma zawansowane opcje i dodaje do plyty pliki umozliwiajace odczyt cd na starych windach, ale jakosc kosztuje |
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
![]() |
Dzięki.
Mam jeszcze w firmie jakąś starą wersję winoncd - może zobaczę czy da sie zrobić upgarde. InCD z pakietu nero coś nie bardzo działa, formatuje płytkę a efekt tego: płyta tylko do odczytu. Zastanawiam się jeszcze czy packetcd nie pogryzie się z neroexpress (po odinstalowaniu incd ofcoz)... A właśnie: czy neroexpress zawarty w wersjach boxowych LiteOna można upgardnąć do wersji 6.3.0.2 ze strony nero? Pozdr. |
|
|
|
|
#4 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. z winona bedziesz mial directcd
2. nie, nie gryzie sie on z nero, ale moze wymagac obecnosci zainstalowanego winoncd, ktory, przynajmniej teoretycznie,moze miec problem do nero - wtedy wystarczy zainsalowac aspi i po klopocie 3. tak,nero express od litka (i kazdy inny) mozna updatowac za free, ale zawsze w obrabie wersji np 5.5 do 6.0 to juz nie update tylko upgrade (terminologia zgodna z ahead ) i to juz jest platne, jak masz 5.5.x.xto mozesz do najnowaszej 5.5, jak masz 6.x.x.x tomozesz do 6302 czy do kolejnych jak sie ukaza
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
![]() |
Z WinOnCD mam PacketCD i nawet działa
![]() Problemem jest tylko dość powolne nagrywanie pakietowe. Na stronach CeQuadrat (przekierowanie na roxio) niestety nie ma żadnych wiadomości na temat upgarde'u PacketCD do jakiejś nowszej wersji (mam 3.0.185). Nie wiem czy tak stara wersja zainstaluje się na winXP (chciałbym mieć jakotaką zgodność płytek służbowych i prywatnych Płyty formatowane w InCD są widzianejedynie do odczytu na kompie z PacketCD (kurde... a myślałem że to jakiś standard zgodności - UDF). Pozdr. |
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
![]() |
Hi!!
Trochę jeszcze potruję... ![]() Znalazłem jeszcze coś takiego jak abCD do nagrywania pakietowego... jaki to ma status? (free, shareware, trial) Testował to ktoś już, jak się zachowuje? W googlach mało coś na temat tego pakietu.. ![]() Pozdr. |
|
|
![]() |
|
|