![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
![]()
Witam
Otoz mam taki problem. Kupilem sobie plytki zeby nagrac dane. Kupilem ESPERANZA 800 MB - 90 min. I tutaj mam problem. Zainstalowalem sobie nero najnowsze, uaktywnilem overburning na 90 min ... wyiberam dane ktore chce zeby mi nagral i biore wypal .... i tutaj pojawia mi sie komunikat" "Rozmiar kompilacji jest zbyt duzy, aby zapisac ja na twoim nosniku! Prosze wlozyc inny nosnik o wiekszej pojemnosci... Nosnik wymagany dla tej kompilacji: CD-R/RW Typ nosnikaw nagrywarce: (pusty)" to mi sie walsnie pokazuje ... powiem jeszcze, ze dokladnie danych jest 770 MB (87 min) wiec powino byc oki. Pozatym posiadam nagrywarke PLEXTOR'a 8432T Moze to wina tej nagrywarki ... bo nie widzi takich cd?? Prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
po prostu nero wykrywa twoja plyte jakby miala 700mb trzeba mu w opcjach ustawic aby nieprzejmowal sie taka "bzdura" - gdzie to znalesc? - poszukaj
![]()
#3 |
Nowy na forum
![]() |
ech...
ech .... cos nie moge znalesc
![]() moze ktos wiec jak to sie zwie i gdzie znajduje ?? ![]()
#4 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
![]()
to sie nazywa overburning, a znajduje sie wpisujac to
slowo do malego okienka na dole z prawej chyba strony forum i wciskajac szukaj Znajdziesz napewno bo bylo wiele razy ![]()
#5 |
Nowy na forum
![]() |
...
wiem, ze to sie nazywa overburning ...
tylko gdzie znalesc to cos co kolega wczesniej napisal zeby nie wykrywalo mojej plyty jako 700 tylko 800 i spokojnie ja nagralo. Opcje overburningu ustawilem ale nadal nie moge nagrac ![]()
#6 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widze ze nadal nie wiesz gdzie jest wyszukiwarka - jak zjedziesz topic'iem do dolu to jest pasek teleportu, tam jest wyszukiwarka, wpisz tam overburning i zobaczysz ze bedziesz mial czytania na caly dzien. Poza tym opisy sa na stronie glownej, chocby opis nero czy faq.
|
![]() |
![]() |
|
|