![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Alcohol i format zapisu obrazów.
Pytanie dla użytkowników Alcohola.
Ile jest widocznych u Was formatów w polu "Format pliku z obrazem" w kreatorze odczytu. U mnie widoczne są tylko dwa: mds i ccd. W podręczniku do alcohola widoczne są jeszcze cue, bin i iso. Czy aby ilość tych formatów nie jest zależna od instalacji innego softu do nagrywania obsługującego te inne formaty. Ja mam zainstalowanego CloneCD i chyba dlatego mam w Alcoholu do wyboru jego format. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Wejdz do opcji jak na obrazku i zaznacz..
|
![]() |
![]() |
#3 |
lub po prostu Paput
![]() |
Dzięki Lopus, ale to akurat dawno zrobiłem, a opcja pokazana na Twoim screenie dotyczy formatów montowanych w wirtualnych napędach, a nie formatów zapisywanych obrazów.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
WeldMaster
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
lub po prostu Paput
![]() |
Lopus, a możesz mi powiedzieć jakie masz zainstalowane programy do nagrywania - w tym przypadku ta informacja będzie mi bardzo przydatna.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
WeldMaster
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
lub po prostu Paput
![]() |
Doszedłem o co - chodzi nie było by być może problemu gdybym za pierwszym razen nie włożył płyty CD Extra.
Ilość dostępnych formatów zapisu obrazu nie jest stała, zmienia się dynamicznie w zależności od rodzaju formatu zapisu danych i rodzaju płyty kopiowanej i tak w przypadku: Mixed Mode (CD Extra) - widoczne są dwa formaty mds, ccd CD-DA - widoczne są cztery formaty mds, ccd, cue i bin. Instalka Windows XP - tak jak wyżej Gra Rally... - widoczne pięć formatów mds, ccd, cue, bin i iso. Jak widać nie jest to zależne od innego oprogramowania - o czym myślałem wcześniej. Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 21.03.2003 o godz. 22:12 |
![]() |
![]() |
|
|