![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.09.2005
![]() |
alcohol - nagrywanie na kilku nagrywarkach
mam pytanie zauwazyłem ze alcohol ma obcje nagrywania na kilku nagrywarkach jednoczesnie. Oczywiscie w trialu to nie działa . Chciałbym sie dowiedziec czy w zakupionej wersji bedzie mozna nagrywac na 4 nagrywarkach jednoczesnie ?
I jeszcze jedno pytanko ,aktualnie mam podłączone 2 nagrywarki do kompa a chciałbym miec 4 jak - gdzie podpiąć te dwie następne ? a może ktos mi cos innego poradzic, moze inny program lepszy jezeli sa takie ? Ostatnio zmieniany przez tadeusz777 : 09.10.2005 o godz. 07:46 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. tak.
2. dodatkowy kontroler na PCI, daje mozliwosc podpiecia 4 dodatkowych napedow. Nagrywarki podlaczasz pod natywne kontrolery, dyski pod dodatkowy kontroler. 3. I tak nagrywanie "w locie" nie bedzie mozliwe, a nagrywanie na 4 nagrywarkach bedzie wolniejsze niz nagrywanie na np. dwoch x2. A nawet, mysle na jednej x4.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
|
|