![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.06.2002
![]() |
Jak dobrze kopiować
Jestem laikie w tych tematach i mam parę pytań...
Przeczytałem prawie wszystkie FAQ o nagrywaniu płyt zabezpieczonych i próbowałem przegrać Chessmaster 9000. Płytka 1-sza jest zabezpieczona SD 2.7 Mam zainstalowaną najnowszą wersję Alcohola 120% Moja nagrywarka to LG 48x24x48 podkręcona do 52x24x52 Przegrywam płytkę z ustawieniami według FAQ z forum CDRInfo Po przegraniu i próbie instalacji włącza się setup. Setup postępuje do 99% a potem na jakieś 1 - 1:30 minuty nic Po tym czasie znika pasek postępu i dalej nic się nie dzieje. Jak wyjmę płytę z napędu to po jakiś 20s. wyskakuje komunikat: Nie znaleziono pliku "(nazwa pliku)" i prosi o włożenie w/w płyty. Nie wiem jak to skopiować. Dodam, że po przegraniu np. Windows Commanderem wszystkich plików na dysk i nagraniu płytki w nero jako sesji DATA, po włączeniu setup pisze: " Nie znaleziono płyty CD-ROM" !!!! Pomóżcie !!!! Czy ta nagrywarka jest w stanie skopiować tego typu zabezpieczenia ?? Jeśli tak to jak się do tego zabrać ?? Przeczytałem już wiele różnych opisów i dalej mi nic nie wychodzi !!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Przy kopiowaniu 1:1 musiales zrobic cos nie tak...
A jesli chodzi o nagrywanie przez NERO jako data to napewno nie nadales nazwy plycie i dlatego nie mogl tego znalezc... Zmien nazwe plyty tak jak na fotosie ponizej - jak nie pojdzie to musisz kombinowac CloneCD albo jeszcze raz Alcoholem...
|
|