![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Registered
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Zamiana w servisie Liteona na Aopen
Dałem do serwisu nagrywarkę Liteona x52x24x52 nagrywarki nie naprawili i w zamian dali mi aopena o takich samych parametrach.
Mam pytanie czy mogę oddać tego aopena i domogać się zwrotu pieniędzy za liteona ? Tego Aopena mam od 2 dni. Ostatnio zmieniany przez Fecek : 04.10.2003 o godz. 15:05 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Nie wiem, jak jest z awaryjnością Aopen'a, ale jeśli chodzi o funkcje i faktyczne osiągi, to trochę chyba ustępuje Lite-On'om. Przejrzyj jeszcze jakieś testy, np. na głównej stronie cdrinfo.pl
|
|
#3 |
|
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
domagaj sie liteona o takich samych parametrach jakiego oddales do serwisu.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Jeżeli dany model jest produkowany i jest dostepny w handlu to
powinieneś dostać w zamian taki sam. Jeżeli nie jest to możliwe to powinieneś dostać zwrot pieniędzy, chyba że wyrazisz zgodę na przyjęcie innego modelu. |
|
|
|
|
#5 |
|
•HaRdCoRe•WiLl•NeVeR •DiE•
Data rejestracji: 14.04.2003
![]() |
o stary.. goń do tego serwisu i niech oddaja litka. operowalem sporo na tym aopenie i straszne jest to. nie bede rozpisywal sie co i jak ale ja bym tak tego nie zostawil. jedynym plusem jest szybkie kopiowanie z cd na dysk - nawet 13mb.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered
![]() |
Jeśli tak to może ktoś zna jakieś paragrafy z polskiego prawa Na których mógłbym się oprzeć.
Albo link do strony gdzie są zapisane prawa reklamacji sprzętu elektronicznego czy jakoś tak ?? Ostatnio zmieniany przez Fecek : 04.10.2003 o godz. 21:04 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered
![]() |
Mam jeszzce jedno pytanie gdybym zarządał zwrotu pieniędzy to muszą zwrócić mi tyle ile za tą nagrywarkę zapłaciłem czy jej obecną cenę rynkową ?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Cena za jaką kupiłeś.
|
|
|
|
|
#11 |
|
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
nie sadze zeby Ci oddali pieniadze za nagrywarke, domagaj sie takiej samej nagrywarki jaka im oddales do naprawy, ewentualnie tej samej firmy tylko szybszy model w ramach rekompesaty za szkody moralne wynikle urzytkowaniem aopena :chytry:
|
|
|
|
|
#12 |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Na twoim miejscu domagałbym sie tej samej nagrywarki jaką zaniosłeś do serwisu albo lepszego modelu tego samego producenta.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|