![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aspi 4.71
O ile aspi 4.70 nie podmieniało sterowników w Win98/Me (pozostawały te z wersji 4.60), o tyle wersja 4.71 podmienia jak najbardziej (taka mała informacja).
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Czy wiadomo coś o zmianach - jakie są w stosunku do wersji poprzedniej? Ja używam Aspi 4.60 (z pakietu 4.70)pod Win98SEPL.
Nagrywarka LG 16/10/40 CD Asus S500/A |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Witam.
Ja tez jestem zainteresowany co nowego ( Win XP ) wnosi ta wersja ASPI. Jesli ktos ma jakies uwagi lub jakiekolwiek info na ten temat prosze o posty. Dziekuje i Pozdrawiam
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
z tego co widze co udalo mi sie bezproblemowo wlaczyc dma dla cdromu teac cd 540e co wczesniej nie bylo za bardzo mozliwe bez pomocy np driverow via miniport 4018 czy 4013 jakos tak a ktore to powodowaly z kolei kilka innych problemow min zle wplywaly na nero cd speed
niestety nie moge chwilowo resetnac kompa wiec nie mozge sprawdzic czy wszystko ok tak dla wiadomosci win xp prof plyta glowna abit kt7
![]() |
#5 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A u mnie wowpost i winaspi.dll są stare 4.61 a reszta nowe : 4.71. I Feurio się pulta,ze ASPI jest złe. To co mam zrobić ? Bo jak instaluję 4.71 to ten WOW i ten drugi DLL zostają stare !
|
![]() |
![]() |
#6 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
u mnie Feurio(1.65) po instalacji zameldowal , ze jest nowe aspi ( tj.wlaczyl to okienko diagnozowe w ktorym pokazal 4.71) i juz.Ale tylko po pierwszym uruchomieniu, w kolejnych juz nie ( ale Feuri tak juz ma, ze melduje o wszystkim). Nagrywanie jest OK ( testowalem z MP3 z wyrownaniem amplitudy projektu)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
To i ja zainstaluję
#9 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() Słyszałeś oldgringo o metodzie na rozłądowanie stresu przed ważnym egzaminem... należy się zająć czymś innym, przyjemnym, odprężającym Majonez zajrzał na forum, pomógł komuś i co najprzyjemniejsze przeniósł kogoś, usunął jakiś pościk ;D
![]() |
#10 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
heheheh nio tak myslalem ze te literki kogos zastanowia
ani to nie po kacu - bo nie mam na to czasu ani nie egzamin - bo sie nie stresuje bo po co ![]() a co do przyjemnosci usuwania postow czy ich przenoszenia to uwierzcie - to nie jest przyjemne i potrafi czlowieka szlag trafic jak co wywale a za 5 min znowu to samo ale coz i tak jest tu zaje...iscie ^_^
![]() |
|
|