![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
C-Dilla 2.x Kto wie?
Kto wie cos o tym zabezpieczeniu?
Podobno Grand Prix 4 i Warlords Battlecray 2 posiadają takie . Clonyxxl 2006 wykrywa Safedisc v2.51 na tych grach. Gp 4 -kopiuje sie bez bledów ale nie instaluje sie z niektórych CD-romów,u mnie z nagrywarki bez problemu. Warlords Battlecray 2-podczas zczytywania pokazuje bledy odczytu nawet gdy cloncd ustawiany jest przez clonyxxl 2006. Nagrywarka- LiteOn 32125W fleshowana na 48125W bios VS06. Program-clonCD 4.0.1.6 Z innymi grami na których clonyxxl 2006 wykrywał Safedisca v2.51 nie bylo problemu nawet bez ustawien jakie ten program sugerowł (np.GTA 3 kopiowalem z odczytemx48 a zapisem jako dane ) Oczywiscie caly czas mowa o próbach zrobienia kopi bezpieczenstwa tych gier. Ostatnio zmieniany przez krytxx : 22.06.2002 o godz. 20:22 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Re: C-Dilla 2.x Kto wie?
Cytat:
tego cholerstwa używa autodesk zamiast klucza sprzetowego w acadzie / zapisuje się na samym końcu dysku i wymaga oczywiście wpisania seriala a ponadto w wypadku gdy coś jej się nie spodoba to robi się bardzo nie miła i każe zamiast 16 cyfrowego kodu zapodać 32 ale bedący odpowiedzią na wygenerowany kod bledu ![]() a jak pamiętam robiłem kopie bezpieczeństa / naprawdę bo acada to wolę pirata/ istalek w pracy i poszło bezproblemowo na zewnętrznej wypałce hp i na sofcie hp / soft ten na pewno niekopiuje zabezpieczeń/ i kopia chodzi tylko standardowo trzeba dryndnąć do centrum autoryzacyjnego i poprosić i serial pod przedłożone dane pozdro
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Cytat:
Cloncd i moja nagrywarka nie daje sobie rady akurat tylko z tymi 2 grami (jak dotąd). Może to jest już wyższy nr. SD a clonyxxl wykrywa 2.51.?? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Musztarda
Data rejestracji: 10.03.2002
![]() |
a skąd wiedzie jak co nazywają członkowie grup relasowych...?
ja tylko wiem co skad zassac ale takich fachowych rzeczy to jzu nie ![]()
|
|