Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.12.2002, 01:03   #1
zibix
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika zibix
 
Data rejestracji: 05.11.2002
Lokalizacja: gdynia
Posty: 102
zibix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Smile Audio Bez Przerwy ... :)

Jak Nagrać płytę audio zby miedzi trackami nie było 2 sekund pauzy
strasznie mnie to wkuza bo jak zasypiam przy wiezy to te 2 sekundy przerwy załamują poziom dzwieku dochodzącego do moich uszu i sie budze
zibix jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.12.2002, 01:21   #2
Druss
Costam
 
Avatar użytkownika Druss
 
Data rejestracji: 20.05.2002
Lokalizacja: Gdańsk
Posty: 1,722
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Disc at once sie nagrywa, ale nie w Nero bo nero i tak robi przerwy :-D
__________________
Czasami jest tak a nie inaczej
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Druss jest offline  
Stary 04.12.2002, 01:35   #3
sobi1
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 10.12.2001
Lokalizacja: Południe
Posty: 352
sobi1 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
W feurio da sie samemu ustawiać długość przerw pomiedzy utworami, lub je wyłączyć całkowicie
sobi1 jest offline  
Stary 04.12.2002, 09:22   #4
Fantomas
=F=
 
Data rejestracji: 19.04.2002
Lokalizacja: Toruń
Posty: 883
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Druss napisał(a)
Disc at once sie nagrywa, ale nie w Nero bo nero i tak robi przerwy :-D
To chyba jednak nie tak (jeśli chodzi o NERO). Przy nagrywaniu w trybie DAO jeśli przerw nie było na oryginale, to i nie będzie w kopii. Jeśli chcesz pozbyć się przerw, to zrzuć do wav i utwórz kompilację Audio, a przy tym we właściwościach kompilacji usuń wysztkie przerwy 2 sek i ustaw tylko przed pierwszym utworem. Jeśli nadal są przerwy (kilka ramek), to utwórz pojedynczego wave i edytorem wavów usuń te przerwy (obraz wave robiłem w EAC.
Miłego dnia
__________________
Pozdrawiam
Fantomas
Fantomas jest offline  
Stary 04.12.2002, 20:56   #5
tomall0
karpiarz:)
 
Data rejestracji: 25.09.2002
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 404
tomall0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Audio Bez Przerwy ... :)

Cytat:
zibix napisał(a)
Jak Nagrać płytę audio zby miedzi trackami nie było 2 sekund pauzy
strasznie mnie to wkuza bo jak zasypiam przy wiezy to te 2 sekundy przerwy załamują poziom dzwieku dochodzącego do moich uszu i sie budze
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hreadid=13095:)
Miłego dnia
__________________
W życiu piękne są tylko chwile...
tomall0 jest offline  
Stary 04.12.2002, 22:00   #6
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika SEBAW
 
Data rejestracji: 09.06.2002
Lokalizacja: W-ń
Posty: 3,392
SEBAW jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>SEBAW jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Sory za jakoś obrazka.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Audio Bez Przerwy ... :)-1.gif  
SEBAW jest offline  
Stary 05.12.2002, 15:32   #7
zibix
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika zibix
 
Data rejestracji: 05.11.2002
Lokalizacja: gdynia
Posty: 102
zibix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
SEBAwl napisał(a)
Sory za jakoś obrazka.
Bardzo dziekuje za pomoc !!!!!
zibix jest offline  
Stary 08.12.2002, 21:33   #8
MichalPro
Bywalec
 
Data rejestracji: 23.09.2002
Posty: 58
MichalPro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Poza tym w nero mozna w zakladce filtry ustawic crossfade miedzy sciezkami aby sie "zazebialy" plynnie np. 3 sekundy...
Michal
MichalPro jest offline  
Stary 08.12.2002, 23:27   #9
tomall0
karpiarz:)
 
Data rejestracji: 25.09.2002
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 404
tomall0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
MichalPro napisał(a)
Poza tym w nero mozna w zakladce filtry ustawic crossfade miedzy sciezkami aby sie "zazebialy" plynnie np. 3 sekundy...
Michal
W tym przypadku nie polecam, Pozdro
__________________
W życiu piękne są tylko chwile...
tomall0 jest offline  
Stary 08.12.2002, 23:59   #10
zibix
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika zibix
 
Data rejestracji: 05.11.2002
Lokalizacja: gdynia
Posty: 102
zibix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ZGADZAM SIE Z PRZEDMÓWCĄ W ZUPEŁNOŚCI
te filtry w nero to jest TRAGEDIA! porażka na całej lini
zibix jest offline  
Stary 09.12.2002, 00:37   #11
pepperman
Guru
 
Data rejestracji: 10.08.2002
Posty: 1,642
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Feurio - pierwsza lub druga opcja....wybaczcie, ale crossfader na pewno nie zastąpi braku pauz...

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 09.12.2002 o godz. 04:12
pepperman jest offline  
Stary 10.12.2002, 23:38   #12
zibix
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika zibix
 
Data rejestracji: 05.11.2002
Lokalizacja: gdynia
Posty: 102
zibix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
pepperman napisał(a)
Feurio - pierwsza lub druga opcja....wybaczcie, ale crossfader na pewno nie zastąpi braku pauz...
Nie ma w ogóle to tamto (popieram przemówce )
ABSOLUTNIE
__________________
-=*Z*I*B*I*X*=-
zibix jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.