![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Jesli chodzi o kopiowanie Audio to proponuje CloneCD najlepiej wersje najnowsza czyli 3.0.0.11 PL ja takiej uzywam i jest cool. Jesli chcesz nagrywac Audio z mp3 to jest do tego kilka programow: Easy CD Creator 5 Platinium (problemy u niektorych w Win2000, odczulem na wlasnej skorze), WinOnCD 3.8 PL, a z mojego doswiadczenia to polece Ci Nero 5.5.1.8 choc i wczesniejsze wysmienicie sie do tego nadaja, ale wazna informacja przy rejestracji Nero daj numer z licencja na mp3 !!!!!!!!!!!!!!!!
Co do predkosci wypalania i jakosci plyt to juz to kilka razy na forum pisalem, ale sie powtorze. Osobiscie pale Audio Teac W512EB maksymalna jej predkoscia czyli 12x, uzywam do tego plyt Esperanza 700 MB mozna je palic max 12x ( dla Twojej inf. 1CD przy zakupie szpuli czyli 100 CD kosztuje w granicy 1,2 zl) i jak do tej pory nie mialem zadnej reklamacji. Czyta je wszystko: wieze HiFi, radia samochodowe CD itd. Kiedys zrobilem taki eksperyment mialem plytki ktore mozna bylo palic max 8x, a ja je dla proby nagralem 12x i wszystko jak najbardziej w porzadku :-), sam sie pozytywnie zdziwilem. Dobra koncze bo sie za bardzo rozpisalem a jutro kolos :-( Pozdrawiam i zycze milego palenia Audio ;-) |
![]() |
|
|