![]() |
Nie wiem czy zd***261;***380;ysz, bo jego ju***380; praktycznie nie ma.
Ju***380; teraz kupienie go lepiej jest nazwa***263; zdobyciem PS Yamaha F1? A kto chce sprzeda***263; taki sprawny nap***281;d? W to, to bym nie szed***322;, chyba ***380;e od absolutnego pewniaka. |
Taa, o Plextorze wiem od dawna, chętnie bym go kupił gdyby zasoby w portwelu pozwalały. A coś tańszego?
P.S. Plextor Premium 2 będzie w wakacje jak zarobie troche grosza :D |
Plextor Premium 2 to w***322;a***347;nie nast***281;pca tej Yamahy. Ma r***243;wnie***380; Varirec, AMQR, Gigarec
|
Yamaha F1 :spoko:
Używana kosztuje więcej niż nowa DVD ale warto... Nagrywałem nią płyty CD tak, że nawet bardzo wybredny stacjonarny DVD czytał bez najmniejszego zająknięcia podczas gdy płyty nagrane na, za przeproszeniem, LiteOnie zacinały się. A raz nagrałem jakieś największe badziewie (chyba Vobis) z prędkością x1 i systemem Audio Master Q.R. i płyta śmigała lepiej niż niejeden oryginał w każdym napędzie. |
Doradzono mi tu Plextor Premium 2 , kupi***322;am, a raczej zdoby***322;am i jestem bardzo zadowolona :)
|
AUDIO CD - jaka nagrywarka najlepsza?
Witam. Rozglądam się za nagrywarką (do komputera) którą nagrywałbym muzykę na AUDIO CD. Jakie nagrywarki są godne polecenia? Jakie wypadają najlepiej w rankingach dotyczących zapisu na AUDIO CD? Chcę muzykę zapisywać z jak najmniejszą ilością błędów itd. Wiem, że czynnikami wpływającymi na jakość są jeszcze płyty i same dane. Proszę o odpowiedź osób siedzących w temacie :)
Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:20. |