![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.07.2002
![]() |
![]()
Mam Lite-on 401248 i chce wypalic audio z mp3. Stosuje najnowszego Nero 5.costam
Zaopatrzylem sie w plytki audio, ale nie wiem jak ustawic program. Wiem, ze predkosc ma byc jak najmniejsza, ale jaki tryb zapisu wybrac, zeby stara wieza je widziala. Czy to, ze wybiore CD text moze nie podobac sie wiezy. Prosze o wsparcie (wiem, ze pewnie ten temat byl tu 100 razy, ale wiem tez, ze jak nie ja to ktos inny go poruszy) thanks from the mountain (dziekuje z gory)
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
W nero jest taki prosty w obsludze wizardzik
lub odpal nero kliknij nowy i wybierz CD AUDIO pozniej tylko wrzuc mp3 z lewej zakladki na prawa i BURN cd text nie powinien miec zadnedo wplywu na odtwarzanie w starym sprzecie predkosc x4 lub jesli nagra nie pozwala to x8 |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
A jaki tryb zapisu?
Acha. Czy jest jakis program pozwalający dokladniej wypalac sciezki (bo podobno wieza ma slabszy laser)
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Bardzo duzo zalezy od samej nagrywarki
moze byc taka sytuacja ze wierza nie czyta wogole nagranych plyt tylko oryginaly mialem taki przypadek z panasonikiem ![]() ![]() pod dokladniej rozumiem "z jak najmniejsza iloscia bledow" generalna zasada im wolniej tym lepiej lecz nie jest to zaleznosc liniowa jesli chodzi o tryb jesli dobrze zrozumialem to albo track at once albo disc at once? nie bedzie slyszalnej roznicy a disc at once pozwala na bardzo dokladne wyeliminowanie przerw miedzy utworami |
![]() |
![]() |
#5 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
W przypadku Track At Once na początku utworu/ścieżki może pojawić się nieprzyjemny trzask. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
A DAO/96 - coz to takiego
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
CD TEXT nie ma zadnego wplywu na odtwarzanie w starym sprzecie, poprostu nie ma mozliwosci go wyswietlenia, TEXT nagrany na plycie z muzyka mozna tylko odczytac na odtwarzaczach z funckja CD TEXT i tyle. jest to dodatkowy bajer przyznam ze nawet fajny.
|
![]() |
![]() |
|
|