![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
![]()
Witam
Mam nagrywarkę TECA W516EB i używam programu NERO 5599. Nie mogę nagrać pliku większego niż 700mb czy to jest płytka 700mb czy 800mb, na tej czy na tej nie mogę nagrać. Wiem że trzeba włączyć w programie NERO ***8222;overburning***8221; ( zezwalaj na overburning w trybie DAO ). Z tego co kumpel mi mówił przed nagraniem program powinien się spytać ***8222;czy chcesz nagrać program w trybie DAO***8221; czy jakoś tak. U mnie tego nie robi. Jeśli chce nagrać pliki który ma około 700mb zawsze program pyta czy zamknąć sesje. Może ktoś z was panowie miał podobny problem ? Pozdrawiam Grzesiek ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Mi sie nie chce 2 razy tego samego pisac.....
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...422#post135422 A tobie sie niechce poszukac na forum. Pozdro |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
nie bo chodzi o kase (impulsy)
pozdrawiam i dzieki |
![]() |
![]() |
#4 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
to trzeba bylo dopisac...
ze siedzisz na modemie i po klopocie
pzdrwm Nikita_Bennet
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.02.2003
![]() |
Re: to trzeba bylo dopisac...
Cytat:
A z drugiej strony patrzac zaraz sie posypia listy zaczynajace sie od "siedze na modemie (wiec nie musze uzywac wyszukiwarki)...." Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Re: Re: to trzeba bylo dopisac...
Cytat:
a ja siedze ciagle. pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
Pisze to o co chce się zapytać w notatniku łącze się kopiuj wklej i po problemie.
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Swojego czasu nie miałem do tego cierpliwosci ![]() PS: Kurcze biedne te Wasze modemy nie jest im goraco i co one musza czuc jak sie najecie grochówki... uuuuuu ![]() Uczcijmy ich prace minuta nie klikania w klawiature ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
mozesz skorzystac ze specjalnego pakietu nocnego - jak bedziesz siedzial caly tydzien w necie w godz. 24.00-6.00 to dostaniesz znizke 10%. Tylko ciekawe kogo takie warunki najwiekszego feudalnego ciemiezyciela we wspolczesnej Polsce wychowaja - ![]() W wiekszosci krajow inet po g. 18.00 (lub zblizonej) jest gratis (pod okreslonym numerem - wolno bo wolno ale zawsze "zdarma" :cool: ) PS. A co do meritum to uzywasz kreatora czy trybu classic? Bo ja jak uzywalem kreatora to tez tak czasami mialem (a propos multisesji) - moze to jego wina ![]() Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 12.04.2003 o godz. 18:54 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Są jeszcze kawiarenki internetowe, są kumple którzy mają Internet w ryczałcie, są akademiki,
A temat jest coprawda oklepany, ale wariantów i opcji odpowiedzi jest sporo... DMA, UDMA, ASPI, ustawienia w NERO itp itd. Odpowiedzi też są na stronie głównej. Czyli sprowadza się to do starej prawdy: nauka za darmo wiedza kosztuje (chociażby na rzecz TPSA). 8)
#11 |
Nowy na forum
![]() |
ok
![]() |
![]() |
![]() |
|
|