Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Awaryjność Lite-On'ów (https://forum.cdrinfo.pl/f2/awaryjnosc-lite-onow-20014/)

Maciej 16.10.2004 18:18

Może się spotkacie?
treść przelejecie na pięści ...zobaczymy kto jest mocniejszy nie tylko w gębie.

a tak na serio ...to proszę o przystopowanie.

memorando 16.10.2004 18:49

Cytat:

Napisany przez Maciej
Może się spotkacie?
treść przelejecie na pięści ...zobaczymy kto jest mocniejszy nie tylko w gębie.

a tak na serio ...to proszę o przystopowanie.

maciej ja uciekam ciebie za bardzo szanuję aby się niedostosować do nagany:)

bakupl 16.10.2004 21:34

Cytat:

sprzedajesz te litki czy co

Tak, żebyś wiedział....sprzedaje...je... nie nazywaj mema ...frajerem....:| Skąd Ty żeś się urwał? Kłucisz się o nagrywarke... nagrywaj czym chcesz ale nie licz na pomoc z mojej strony...

PS: Dzięki Memo za obrone

energetykSA 16.10.2004 22:09

Cytat:

Napisany przez bakupl
Tak, żebyś wiedział....sprzedaje...je... nie nazywaj mema ...frajerem....:| Skąd Ty żeś się urwał? Kłucisz się o nagrywarke... nagrywaj czym chcesz ale nie licz na pomoc z mojej strony...

PS: Dzięki Memo za obrone

Ten koleś Memo sam mówi że jest psychopatą a więc mówiem jego znanym językiem -poczytaj Mema post . :peace:

Czołgista 16.10.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez energetykSA
Jeżeli chłopie nie rozumisz nadal co pisałem to mama niech ci wyjaśni nie chce mi się już pisać i nie przeczytam twojego następnego bełkotu fanatyku liteona a tak pozatym tata niech ci kupi NECa :haha:

Ja mam Pioneera 107 , i fanatykiem Litka nie jestem !
Ale lubię i szanuję Użytkowników Liteona !
Bardzo dużo dzięki Nim dowiedziałem się o jakości płyt i o tym jak najlepiej palić.
Mnie tylko denerwuje twoja postawa na tym forum , a raczej twój bełkot ignoranta !

Dodam kol. energetykSA , że jak masz problemy z osobowością lub życie ci się nie układa to źle trafiłeś, polecam jakiegoś psychologa lub psychiatrę !
Może jeszcze jest dla ciebie cień nadziei !
Mam taką nadzieję bo nie przekreślam każdego człowieka , ot tak , z marszu! :nie:
A to że odpisałem traktuj jako zaszczyt ! bo normalnie nie odpisuję takim jak ty.

Maciej 17.10.2004 09:15

nie ładnie ignorować moje prośby ...Forum to nie miejsce na kłótnie :klnie:

bakupl i memo ...upomnienie, powinniście się nie wdawać w idiotyczne dyskusje, bo poziom Forum zejdzie poniżej krytycznej.

a user energetyk tymczasowy banned ...na uspokojenie.

memorando 17.10.2004 10:05

Cytat:

Napisany przez Maciej
nie ładnie ignorować moje prośby ...Forum to nie miejsce na kłótnie :klnie:

bakupl i memo ...upomnienie, powinniście się nie wdawać w idiotyczne dyskusje, bo poziom Forum zejdzie poniżej krytycznej.

a user energetyk tymczasowy banned ...na uspokojenie.

topic dla mnie zamknięty będę grzeczny maciej obiecuję

CIAPEK 17.10.2004 10:31

do cholery jasnej! Memo!! Dlaczego ty się tylko ostatnio "rzucasz" do każdego i to w taki sposób?! Rozumiem że na forum docierają imbecyle, ale z nimi można inaczej...

kasuje conieco

Energetyk Tobie radze też się opanować ze swoimi wnioskami oraz teoriami bo jak narazie to robisz za 100 mądrych głów razem wziętych, ale... niestety to nie wychodzi.
Poczytaj troche forum poznaj bliżej opinie na temat nagrywarek.

LG rządzi :P ;)

memorando 17.10.2004 10:35

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
do cholery jasnej! Memo!! Dlaczego ty się tylko ostatnio "rzucasz" do każdego i to w taki sposób?! Rozumiem że na forum docierają imbecyle, ale z nimi można inaczej...

kasuje conieco

minus dwa dla mnie przepraszam usunąłem topic i będę grzeczny

bakupl 17.10.2004 10:40

LG rządzi? <lol>.... możę Twój model... bo 52 to szajs jakich mało! Wiem bo miałem...

Hazardius 07.03.2006 19:27

Mam prośbę. Otóż potrzebuję pomocy w pewnej sprawie dot. LiteOn'a dvdrw SOHW-1633S . Otóż przestał mi czytać DVD... Osoby które są zainteresowane pomocą, proszę o kontakt na gg - 3159708.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:29.