![]() |
Ja mam 32123S
przebieg ok. 800 płytek za jednym razem wypalone 200 narazie chodzi jak złoto, oby tak dalej |
A ja jak kupilem soebie na samym poczatku litka 32x to odrazu byla zrabana optyka nagrywala i nie dalo sie odczytac wymienilem na teaca 40 :) i chodzil przez rok...padl :( teraz mi wymienili na 52 :)) chociaz nie wiem czy lepiej czy gorzej:/
|
Cytat:
|
hii :) Może nie o moim Liteonku bo dzała bez zarzutu, ale pracuje na serwisie iz mozna powiedzieć conajmniej setki sprzedanych Liteonków narazie na serwis wrócił tylko jeden model x24 więc już troszke wiekowy. AB ślicznie w ciagu tygodnia wymieniło na nowiuską x48. :jupi:
|
Cytat:
|
Cytat:
niczego udowadniac... Ale Sid jak mozesz to remove it - bo tylko zasmieca forum!!! |
Cytat:
nie wiedzieć czemu mnie również pojawiły się zdublowane posty w topicu z życzeniami |
Re: Awaryjność Lite-On'ów
Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE]esem napisa***322;(a)
[B] Cytat:
na Red Faction 2 na PC - DRUSS mial tez taki problem!!!!!! Wiec nie pisz glupot pochopnie!!!!!!!!!!! |
[QUOTE]ZbigNieff napisa***322;(a)
[B]...[B] Zgłupiałeś czy Ci odbiło? A może poprostu nabijasz sobie licznik postów - patrz na jakość a nie na ilość bo to nie idzie u Ciebie w parze: świadczy o tym ilość postów w tym topicu. 8) |
Ale odpowiadacie mu dokladnie na jego pytania :D:D:D az milo sie
czyta... to tak jak zapytal bym w sklepie o sok a dostal kartofla :D:D Gosc pytal jasno i wyrazie - czy kiedykolwiek mieliscie awarie z Litkami?? - a kazdy wyjezdza ze ma Litka takiego i takiego i ze nie z nim zadnych awarii... widac jak kazdy z nas czyta posty... :) P.S. Ja mam Litka LTR-48125S i nie mialem z nim jeszcze - i oby tak dalej - zadnych awarii... Nagralem juz okolo 300CD i szczerze polecam bo zwalilem tylko 4szt... Jak wszyscy to i ja ;p ^_^ ^_^ ^_^ A tak prawie na temat - nie znam nikogo komu by sie jakis Litek zwalil :D:D:D - to jest faktycznie na temat... :) |
Mój litek 40125S od października ub.r. pali bez żadnych problemów. Ile tych płytek było? Nie liczę. Ale na pewno ponad 3 setki. Oby tak dalej :)
|
Również posiadam model LTR-32123S kupiony w lipcu 2002 (wtedy najszybsza ).
Wypaliłem już trochę i jestem z niej zadowolony. W sumie uszkodziły się mi tylko 3 płyty - ALE Z MOJEJ WINY. Nagrywam wolno i praktycznie "źre wszystkie płyty" Pozdrawiam |
Lite-on 48125S. Kupilem niecale pol roku temu. Fakt, ze nie uzywam specjalnie czesto, ale z setke plyt juz chyba wypalila i na razie (i mam nadzieje, ze juz zawsze) zadnych problemow. Nie jest tak zle z ta awaryjnoscia :)
ps: A buzka faktycznie ciekawie wyglada zaznaczona ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47. |