Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Backup windows`a na CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/backup-windows-cd-7278/)

Virgo 15.04.2002 22:27

Wielkie dzięki wszystkim za pomoc!!! jesteście wszyscy bardzo mili ;)

PS. Majonez, a tak w ogóle jak ty masz na imię? :) idąc dalej tematem wspomnianej kawy to obawiam się że Misiek i Majonez mogą założyć kłódkę :) :) ;) nie sądzisz?

Pozdrawiam, Virgo :) :) :) :* ;)

Alinoe 15.04.2002 22:28

Pab dzięki - przeoczyłem to ;)

Pozdrawiam

Virgo 16.04.2002 01:03

Majonez, poszłeś spać? ;) ;) :)

grzeniu 16.04.2002 01:09

Cytat:

Virgo (16-04-2002 01:04):
Hehehehe...no wlasnie, Majonez nie spij bo ci dziewczyne odbija......w koncu konkurencja nie spi. A moze to Misiek4 ci zalozyl klodke ??? ;D

Misiu777 16.04.2002 02:00

Cytat:

Virgo (14-04-2002 17:02):
W jaki sposób, (co i gdzie ustawić, proszę opiszcie krok po kroku) jak mam zrobić obraz systemowego dysku za pomocą ghosta 2002, tak abym ten obraz zmieściła na 2 lub3 płytkach CD, jeśli obecnie na tym dysku systemowy jest zapisane około 2.3GB.
Obecnie zrobione lustro w całości zrzucam na drugi dysk (do folderu), ale chciałabym nagrać (wypalić) na płytki CDRW, i jeszcze tego nie wiem jak to zrobić?.
Zagladałam w opcje Ghosta pod Dosem ale nic takiego tam nie ma żeby (podzielić lustro) zapisać na płytki CD.

Pozdrawiam, Virgo:)
--------------------------------------------------------------------------
Poszukaj sobie po starcie z dyskietki w menu sa opcje lub cos takiego i tam jest zakladka Span domysknie jest tam wpisane 2048 ale jesli wpiszesz np 700 to ci podzieli na pliki po 700 MB

Powodzenia Misiu777

PS Co do nagrywania to ja robie obraz dyskietki i nagrywam plytke bootowalna w nero albo cdrwin z wlaczona emulacja Floppy 1.44 na ktorej jest pierwsza czesc obrazu a reszta na kolejnych rzecz jasna :)

Zetoxa 16.04.2002 08:27

Cytat:

Pab (15-04-2002 01:08):
Hmm....

Bawiłem się troszeczkę z GHOST-kiem, więc mogę co nieco podpowiedzieć. Istnieją oczywiście PDF-y dot. "Duszka", ale taka prosta instrukcja obsługi *.doc, na pewno przyda się (pliczek w załączniu).

Mam tylko prośbę. Jeżeli uda się rozwiązać komuś problem z ostatniego akapitu, to proszę o podpowieć - na priva lub na Forum. Z góry dziękuję.
dzięki Pab za instrukcję (wytłumaczyłeś jak krowie na miedzy i o to chodziło). Problem z ostatniego akapitu jest nierozwiazywalny, był już post na ten temat i stanęło na tym, że to taki urok Ghost'a, musi mieć dziewiczą ;D CD-RW i już.
pzdr

Majonez 16.04.2002 11:17

Cytat:

Virgo

PS. Majonez, a tak w ogóle jak ty masz na imię? :) idąc dalej tematem wspomnianej kawy to obawiam się że Misiek i Majonez mogą założyć kłódkę :) :) ;) nie sądzisz?
Pozdrawiam, Virgo :) :) :) :* ;)
hmm moje imie no coz bez kawy sie nie obejdzie
a co do klodki no coz sam sobie zwlaszcza w rozmowie z taka fajna dziewczyna nie bede jakis zamkow zakladal :)

Majonez 16.04.2002 11:19

Cytat:

Virgo (16-04-2002 01:04):
heh tak poszedlem - moze to dziwne ale ja tez potrzebuje snu ;) od czasu do czasu ^_^

Majonez 16.04.2002 11:21

Cytat:

grzeniu
Hehehehe...no wlasnie, Majonez nie spij bo ci dziewczyne odbija......w koncu konkurencja nie spi. A moze to Misiek4 ci zalozyl klodke ??? ;D
grzeniu nie martw sie tak bardzo o mnie nie wiesz ze majonez jest najlepszy i nie ma konkurencji ;)

a co do klodki od Miska - mam nadzieje ze nie :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11.