![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Badcopy
Badcopy-w wersji demo nie moge zgrac odzyskanych z dyskietki danych na dysk twardy.
Znalazłem 3 wersje tego programu i sciagnąłem do nich "aktualizacje" :-badcopy 3.50--tsrh -badcopy 3.60--eclipse -badcopy 3.61--eclipse Niestety innych nie znalazłem,a te nic nie dają -ciągle oglądam "invalid ..." Jesli ktoś ma sprawdzoną wersję to proszę o pomoc
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Ja mam taką. Mogę wysłać jeśli chcesz.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
mail poniżej |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
POMOCY
Nadal nic nie mogę zdziałac z BADCOPY. O tym programie dowiedziałem sie właśnie z tego Forum,chyba z połowa Forumowiczuw poleca ten program do odzyskiwania danych z nośników, ale czy jest ktoś komu rzeczywiście sie to udało czyli mógł zapisać na twardzielu to co było na uszkodzonej płycie. Bardzo prosze o odpowiedz. A moze ktoś zna inny program do odzyskania danych z dyskietki
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() tomek.tomeks@wp.pl |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() wmlynkowiak@skrzynka.getin.pl
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Nareszcie znalazłem u przyjaciól ze wschodu Działa nawet na nowym Badcopy 3.62 Na pozostałych również Już do was leci |
|
|
|
|
#8 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
[QUOTE]RAVENSHEART napisa***322;(a)
POMOCY Nadal nic nie mogę zdziałac z BADCOPY. O tym programie dowiedziałem sie właśnie z tego Forum,chyba z połowa Forumowiczuw poleca ten program do odzyskiwania danych z nośników, ale czy jest ktoś komu rzeczywiście sie to udało czyli mógł zapisać na twardzielu to co było na uszkodzonej płycie. Bardzo prosze o odpowiedz. A moze ktoś zna inny program do odzyskania danych z dyskietki [/QUOTEPrzed chwila odzyskalem jpg-a z dyskietki, ktora pokazywala komunikat "system nie moze czytac itd...". Sukces jest jednak czesciowy, bo zdjecie jest widoczne w ok. 40%, reszty po prostu ie ma. Trudno powiedziec, czy to blad przy zapisywaniu na dyskietke ( na Macu zereszta!, odczyt na PC), czy dzialania BadCopy (autouzupelnianie) czy jeszcze innego czegos. Pozdrowka:cool: |
|
|
![]() |
|
|