![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
NEC NR 7700A - problem
Hej, jestem nowy na forum i chce o cos spytac, mianowicie :
Mam nagrywarke NEC NR 7700A (12x10x32x) i sprzet Duron 800 192 mb ram plyte glowna : K7VZA i inne duperele Probowalem nagrac plytki w : CloneCD, Nero, WinOnCD, GearPRO i w kazdym z tych programow na grywa plytke z szybkoscia niby 12x ( chodzi o plytki cdr ) a tak naprawde to wypala ja z 20min . Nie wiem o co chodzi a w serwisie gdzie ja kupilem dobrze dziala. Czy to wina sprzetu Prosze o odpowiedz .Aha, nagrywalem na plytach Dysana700mb i na plytkach Verbatima700mb i TDK - wszystkie obsluguja dana predkosc .... |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Hej pomoze mi ktos ?
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Poczytaj mi mamo:
1.http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=11243&SID= |
|
|
#4 |
|
Gość
|
Nastepnie:
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=11370&SID= |
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 11.10.2001
![]() |
a Jakich plytek uzywasz?
Bo widzisz te programy same wyczuwaja max predkosc z jaka moga byc nagrane CDR lub CDRW.Przynajmniej Nero.
|
|
#6 |
|
Gość
|
Uzywam plytek markowych - Dysan , Verbatim , TDK itp wszystkie obsluguja 12x\
Jak i tych gorszych : Esperanza, Platinium itp .... Czytalem wasze posty i chyba musze biosa zmienic |
|
|
#7 |
|
Gość
|
Okej, zainstalowalem biosa 1.03 i chula jak cza
![]() topic mozna uznac za zamkienty chyba ze ktosk jeszcze ma ten problem |
![]() |
|
|