![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Bardzo nietypowe nagrywanie CDR
Mam pewien problem. Polega on na tym, że dostałem propozycję zaliczenia mojego egzaminu (naprawdę ciężki) od wykładowcy jeżeli uda mi się nagrać CDR w pewien niekonwencjonalny sposób. Mam nagrać pierwsze 3000 sektorów następie zostawić wolne miejsce (nie zapisane) aż do środka płyty, znowu nagrać 3000 sektorów, znowu wolne miejsce i wreszcie zapisać ostatnie 3000 sektorów. Wszysto było by piękne ale nia mam pojęcia jak to zrobić.
Jeżeli ktoś wie jak to zrobić to bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję!!! Darek |
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
nie jest to może pomoc ale czy czasem nie ma to coś wspólnego z sposobem w jaki są wykonywane płytki na dreamcasta / tam też są dwie sesje, 1 mala a druga duża rozdzielone/ i może soft który potrafi wypalic płytkę pod segę będzie potrafił zrobić to co potrzebujesz / nigdy niepaliłem płytek do DC / only psx
))/ a jak nie to zostają programy pod linuxa / tam jest pełna kontrola nad napędem ale niestety jest to okupione łatwą inaczej obsługą może to Ci czymś pomoże bo ja też niewiem
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
no więc tak ...
czy ten nauczyciel nie ma qrwa co robić? jak sprawdzi czy nagrałeś 3000 sektorów ? jakimś programem czy ma tak dobre oko ? to ważne ..bo można uproscić sprawę..przegrywając wybraną grę na DC powiedzmy.. a jesli już konkretnie chcesz się bawić to jedyny program który mi sienasuwa na PC to CDRWIN...w nim pogrzeb ... niestety będziesz pionierem w tego typu zadaniu ...ale o wynikach daj znać ..może ja też kiedyś trafie na takiego Fanatyka... pozdro 6
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
na DC nagrywa się prawie wszystkim bo te gry są już zrobione
wracając do pytania to się chyba tego nie da zrobić chyba że w tłoczni wracając do tematu to powiec gościowa że nagrałeś niech ci udowodni że nie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.07.2001
![]() |
Gosciu to moze sprawdzic CDR Diagnosticiem on pokaze takie cudo.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
Wczoraj mnie olśniło i zrobiłem to coś! Właściwie jest to proste jak konstukcja cepa trzeba tylko wiedzieć jak się do tego zabrać. Wystarczy odpowiednio przygotować obraz i wgrać go na CD. Do wgrania obrazu użyłem CDRWIN 4.0a
Dzięki za pomoc. Darek |
|
![]() |
|
|